se incarca...

Principalele situatii in care poti sa apelezi la un credit pe termen scurt

De-a lungul vietii, ne confruntam cu o multime de situatii in care banii castigati nu sunt de ajuns. In lunile in care intervin cheltuieli neprevazute si de care trebuie sa scapi urgent, ia in calcul optiunea de a apela la un credit pe termen scurt. Iata cand stii ca este momentul sa soliciti un credit.

Cand sa contractezi un credit pe termen scurt

Ia in calcul optiunea de a contracta un termen scurt pentru:

 

Achizitionarea unui aparat electrocasnic

Creditele pe termen scurt pot fi utile atunci cand este necesar sa cumperi un aparat electrocasnic. Aceasta reprezinta o alternativa care poate fi de folos mai ales atunci cand achizitia devine indispensabila, cum se intampla in situatiile in care un anumit electrocasnic din casa se strica. Daca aparate precum cuptorul cu microunde sau un sendwich-maker nu sunt neaparat urgente,  fara un frigider unde sa pastrezi mancarea, sau fara un aragaz pe care sa o prepari, nu poti sta foarte mult timp.

 

Investigatii sau interventii medicale

Cand vine vorbe despre lucruri care nu pot fi amanate, chestiunile legate de problemele de sanatate sunt primele de pe lista. In cazul in care ai nevoie de bani pentru plata anumitor investigatii medicale sau chiar si pentru achitarea unor interventii chirurgicale, este cel mai bine sa soliciti un credit pe termen scurt. Daca tratamentele sunt foarte costistoare si nu reusesti sa achiti integral suma pana la deadline-ul stabilit, anumite IFN-uri, printre care si Extrasimplu, ofera posibilitatea de prelungire a termenului, atata timp cat consultantii sunt instiintati de aceasta dificultate.

 

Plata facturilor

Utilitatile sunt cele pentru care cheltuim cea mai mare parte a banilor castigati. In perioadele in care sumele inscrise pe facturile de plata depasesc bugetul de care dispui, este timpul sa soliciti un credit rapid. Pana la salariul urmator vei putea inapoia banii esalonat si in plus, nu exista riscul de a fi pe lista rau-platnicilor.

 

Finantarea hobby-urilor

Daca pana acum am vorbit despre situatiile urgente si mai putin placute in care sa aplici pentru obtinerea unui cred rapid, trebuie sa stii ca poti face acest demers si pentru finantarea pasiunilor tale. Iti doresti un city-break in week-endul care se apropie? Sportul este hobby-ul tau si vrei sa-ti reinnoiesti echipamentele? Atunci Extrasimplu este sprijinul de care ai nevoie.

Extrasimplu: credite pana la salariu

Toate aceste situatii mentionate mai sus se pot intampla oricarei persoane. Decat sa soliciti ajutorul familiei sau al prietenilor, cel mai bine este sa incerci sa te descurci prin propriile forte, fara a-i pune pe ei in postura in care sa se simta jenati din cauza faptului ca nu dispun de banii necesari pentru a te imprumuta. Ajutorul de care ai nevoie este doar la un click distanta si il poti obtine in doar doua ore, asa ca, de ce sa nu profiti? Contacteaza echipa Extrasimplu!

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.