se incarca...

3 pasi pentru a rambursa la timp un imprumut urgent

Atunci cand aplici pentru un imprumut urgent nu trebuie sa pierzi din vedere faptul ca va fi nevoie sa-l returnezi, integral, intr-un anumit interval de timp. E important sa respecti data scadenta a rambursarii creditului, deoarece, in caz contrar, exista riscul de a fi penalizat, suportand costuri suplimentare, calculate in functie de perioada de intarziere. Iata, deci, ce poti face pentru a rambursa la timp creditul de care ai beneficiat:

 

 

 • Solicita doar cat ai nevoie

 

Primul lucru pe care trebuie sa il faci daca vrei sa te asiguri ca vei rambursa la timp banii imprumutati este sa nu faci un credit mai mare decat ai nevoie de fapt. Calculeaza-ti suma de bani necesara pentru a-ti va rezolva problema financiara si nu depasi aceasta valoare atunci cand aplici pentru obtinerea creditului.

Acesta este un pas esential care te va ajuta sa eviti situatia in care tu esti pus in imposibilitate de plata, la fel ca si cea in care amani rambursarea creditului si care aduce consecinte mai putin placute pentru buzunarul tau, dar si pentru istoricul tau de plata.

 

 1. Stabileste chetuielile prioritare

Din momentul in care ai obtinut un credit rapid si pana la data scadenta de rambursare se va impune sa adopti un comportament financiar ceva mai cumpatat. De aceea, va trebui sa renunti la dorinte si sa te axezi in principal pe nevoi.

Prin urmare, este bine sa iti stabilesti cheltuielile prioritare, pentru ca, va trebui sa te descurci cu aceeasi suma de bani ca in fiecare luna, doar ca acum o parte din ea va merge catre rata pe care o ai de achitat la institutia creditoare.

 

 1. Fa-ti un buget “de urgente”

Sa consideram ca ai solicitat un credit Extrasimplu, pe o perioada de o luna de zile. In tot acest interval de timp, situatia ta financiara va fi mai stramtorata ca de obicei, asa ca vei intampina dificultati cand vei fi pus in fata unei liste lungi de lucruri si activitati care iti vor consuma resursele. Ce ai de facut in acest caz? Bineinteles, sa realizezi un buget provizoriu, in care sa treci pe de o parte veniturile si pe de alta parte cheltuielile. Nu uita sa iei in calcul si banii pe care trebuie sa ii returnezi bancii sau IFN-ului de la care ai primit un imprumut urgent.

Crearea unui buget te va ajuta sa vezi imaginea de ansamblu a situatiei tale financiare din luna respectiva, fapt care va duce la o mai buna gestionare a banilor.

Ce alternative iti ofera ExtraSimplu, daca nu poti rambursa creditul la timp?

Nu toti avem skill-uri de gestionare a banilor, de aceea ai putea sa dai gres in cazul in care ai luat un credit si sa nu il mai poti rambursa la timp. ExtraSimplu iti ofera insa si o cale alternativa de iesire din aceasta situatie, si anume amanarea de plata. Acest este un avantaj de care poti beneficia daca ne anunti, inainte de data scadenta, ca nu ai posibilitatea de a-ti achita datoria. In situatii de aceasta natura, putem discuta pentru a prelungi termenul de plata.

Solicita un imprumut urgent ExtraSimplu si depaseste orice piedica financiara!

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.