se incarca...

3 situatii limita in care are sens sa faci un credit rapid

Sa ramai fara bani poate fi intr-adevar o mare problema mai ales daca se intampla asta atunci cand apar cheltuieli pe care este musai sa le rezolvi. Creditele rapide de la ExtraSimplu sunt extrem de utile in situatiile care reprezinta urgente financiare cum ar fi reparatiile masinii, ale centralei termice, inlocuirea electrocasnicelor defecte sau solutionarea unei probleme medicale. Mai mult decat atat, utilitatea unei credit devine si mai mare din momentul in care neachitarea datoriilor atrage consecinte foarte neplacute. Afla care sunt cele 3 situatii in care sa faci un credit rapid chiar prinde sens!

 

 

 • Sa faci un credit rapid este mai convenabil decat sa platesti penalizari

 

Daca te afli intr-o situatie neplacuta pentru solutionarea careia este nevoie urgenta de o suma de bani pe care nu ii ai, ar putea fi mult mai convenabil sa soliciti un imprumut decat sa suporti consecintele neplatii. De exemplu, neplata unor amenzi, nu iti va aduce decat costuri suplimentare pe care va trebui sa le suporti. Penalizarile pe care le vei primi in cazurile similare exemplului dat pot fi foarte mari, iar contractarea unui credit IFN reprezinta o alternativa foarte convenabila de a-ti plati taxele. Chiar si adaugand dobanzile aferente creditului, de multe ori rezultatele vor fi mult mai avantajoase pentru buzunarul tau, decat in cazul in care ai fi nevoit sa iti acoperi cheltuielile penalizarilor primite.

 

 1. Contractarea unui credit rapid este o alternativa mai buna decat sistarea utilitatilor

Facturile reprezinta un tip de cheltuieli lunare, dar a caror suma de plata variaza. Ai grija sa fii la zi cu plata acestora fiindca este destul de costisitor sa restabilesti serviciul de utilitate daca acesta a fost deconectat pentru neplata. In acest caz, imprumutul pana la urmatorul salariu este o solutie viabila. In acelasi timp, nu ar trebui sa faci un obicei din a contracta credite rapide in fiecare luna, doar pentru a-ti achita facturile la utilitati. Incearca sa eviti acest lucru tocmai pentru a nu te gasi in imposibilitatea de a rambursa creditele.

 

 1. Solicitarea unui credit rapid nu are consecinte grave, asa cum se intampla atunci cand cecurile sunt respinse de banci

O modalitate mai deosebita de a face plati este prin intermediul carnetelor de cecuri. Desi in tara noastra aceasta metoda nu este la fel de folosita ca si in afara, bancile au clienti care solicita si astfel de facilitati. De aceea, este foarte important de stiut ca niciodata nu ar trebuie sa scrii un cec pentru o suma mai mare decat cea pe care o ai disponibila in cont. In acest caz, banca iti va respinge plata, iar asta atrage consecinte destul de mari pentru portofelul tau, intrucat taxele care apar in consecinta sunt foarte mari.

 

Este important sa stii ca imprumuturile rapide sunt destinate cheltuielilor neprevazute si foarte urgente. Creditand in mod respnsabil, vei evita indatorarea excesiva si iti vei putea regasi echilibrul financiar.

 

(Sursa foto:www.realtor.com)

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.