se incarca...

Toamna a venit cu multe cheltuieli? Ia un credit pana la salariu

Toamna are frumusetea sa, chiar si in ciuda vremii mai capricioase. Daca spectacolul cromatic pe care ni-l ofera acest anotimp este magic, venirea toamnei inseamna totodata si cheltuieli mai mari. Fie ca e vorba despre facturile la intretinere, ale caror sume de plata cresc datorita consumului mai mare de energie termica si electrica, despre taxele de scolarizare ale copiilor sau despre necesitatea innoirii garderobei, solutia cea mai potrivita poate fi chiar sa iei un credit pana la salariu.

 

Facturile reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme care dau batai de cap in anotimpul rece. Deoarece consumul termic creste, tocmai pentru ca centrala termica si-a intrat in atributii e destul de posibil ca, in lunile mai reci, banii alocati de tine pentru plata facturilor sa nu fie suficienti. Pentru ca furnizorii aplica penalizari si alte sanctiuni pentru rau-platnici, dar si pentru intarziati, trebuie sa ai un plan de rezerva in cazurile in care banii din salariul de luna aceasta nu iti ajung sa achiti contravaloarea utilitatilor. In situatiile acestea, poti sa apelezi la un credit rapid, pana la urmatorul salariu. ExtraSimplu iti ofera credite ce pot ajunge la suma de 6000 de Ron, pentru a putea scapa de grija facturilor.

 

Taxele de scolarizare ale copiilor, mai ales daca acestia sunt studenti, trebuie si ele achitate o data cu inceperea unui nou an universitar. De regula, institutiile universitare solicita taxele de scolarizare, integral sau in rate, in primul semestru de cursuri. Asadar, daca esti student sau parinte al unui student, creditul ExtraSimplu ar putea sa te scoata si din acest impas. Nu va fi nevoie decat sa ne trimiti prin e-mail o copie a actului de identitate si o copie a extrasului de cont in care sa iti viram banii. Nu ai nevoie de alte documente sau de vreo garantie, deci imprumutul iti va fi acordat intr-un timp scurt, tocmai pentru a putea sa iti rezolvi cheltuielile urgente.

 

Reinnoirea garderobei poate fi o necesitate si nu doar un moft. O data cu venirea sezonului rece, intrega familie trebuie sa fie pregatita pentru a lupta contra frigului. De aceea, este necesara o sesiune de cumparaturi pentru procurarea unor haine mai groase si a unor perechi de pantofi potriviti anotimpului. Este important ca acestea sa fie calitative, deci s-ar putea ca investitiile sa fie mai mari. Daca nu ai suficienti bani, contracteaza un imprumut rapid pana la salariu, de la ExtraSimplu, pe care sa il poti folosi pentru achizitionarea pieselor vestimentare esentiale pentru toamna.

 

Poti apela la creditele ExtraSimplu si in cazul in care ai nevoie de bani pentru a rezolva o problema medicala. Toamna, gripele si virozele sunt afectiuni frecvent intalnite care necesita adesea tratamente destul de costisitoare pentru cei cu bugete mai reduse. De asemenea, in cazul in care vrei sa pleci intr-o mini vacanta la munte sau intr-un alt loc preferat de tine dar nu ai suficiente resurse financiare, ar putea fi o solutie sa apelezi la creditele noastre.

Sursa imagine: www.wyvernsandl.co.uk

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.