se incarca...

Care este diferenta intre un credit bancar si un credit Extra Simplu

In zilele noastre, din ce in ce mai multi oameni apeleaza la credite pentru a-si acoperi anumite necesitati financiare. In cazul in care vrei sa soliciti un credit, trebuie insa sa cunosti cateva notiuni elementare de educatie financiara pentru a stii ce tip de imprumut se potriveste nevoilor tale. Inainte de a contracta un credit, este indicat sa iei in considerare suma de bani pe care o doresti si rapiditatea cu care vrei sa intri in posesia lor.

Ce sunt creditele bancare?

Creditele bancare pot fi contractate de la institutiile bancare atat de catre persoanele fizice, cat si de cele juridice, si sunt acordate, de regula, pe o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani. In functie de suma si de scopul lor, exista mai multe tipuri de credite, dar cele mai frecvente sunt creditele de nevoi personale (pentru imprumuturile mai mici) sau ipotecare (inclusiv achizitionarea locuintelor) care se fac pe durate de pana la 35 de ani. Un mare dezavantaj al creditelor bancare este ca necesita furnizarea unei garantii, de cele mai multe ori bun pe care il detii si pe care banca il va revendica spre a-l vinde si a-si recupera banii in cazul nerambursarii imprumutului. Procedura de acordare a acestor credite este mai complicata si necesita multe documente. Timpul de raspuns creste si el, ajungand chiar si pana la cateva saptamani.

Credite rapide Extra Simplu

Creditele oferite cu rapiditate sunt de obicei finantate de Instutiile Financiare Nebancare (IFN-uri). Aceste credite se obtin foarte usor, intr-o perioada scurta de timp, spre deosebire de cele bancare (in special cele ipotecare). O alta caracteristica specifica imprumuturilor rapide tine de suma de bani care poate fi imprumutata (microcredite). De exemplu, prin intermediul Extra Simplu poti obtine rapid un credit in limita a 6.000 RON.

Un avantaj important al microcreditelor este ca, de obicei, in functie de politica fiecarui IFN, se pot contracta fara prea multe documente si nu este nevoie sa te deplasezi la sediul institutiei. La Extra Simplu este nevoie doar de copia actului de identitate si extrasul de cont si doar in situatii exceptionale, alte documente relevante pentru aplicarea de credit. Referitor la criteriile de eligibilitate, poti beneficia de un tip de credit rapid Extra Simplu daca ai intre 18 si 75 de ani, o sursa de venit sigura si un card de debit pe care sa fie virat acesta;in plus, se va folosi si pentru transferul sumei de bani imprumutata. Banii se obtin rapid, iar in ceea ce priveste termenul de rambursare al creditului, acesta este de la cateva zile la cateva saptamani. Un beneficiu major pe care ti-l ofera contractarea unui credit Extra Simplu este ca, in cazul in care nu poti returna banii la timp, poti contacta consultantii nostri pentru a stabili impreuna o solutie optima de rezolvare. Trebuie sa stii insa, ca in cazul in care nu anunti imposibilitatea de a rambursa suma de bani imprumutata pana la data scadenta, vor fi aplicate penalizari.

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.