se incarca...

Care sunt avantajele oferite de un credit cu buletinul de la Extra Simplu

In zilele noastre, grijile si responsabilitatile ne pot depasi uneori si, astfel, este posibil sa intampinam probleme din punct de vedere financiar. In asemenea cazuri, un ajutor rapid este intotdeauna binevenit. Tocmai pe acest principiu se bazeaza si serviciile Extra Simplu, ele fiind gandite pentru a veni in intampinarea celor care au o urgenta financiara si au nevoie de sprijin din partea unor specialisti. Esti si tu intr-o asemenea situatie? Suntem aici sa te ajutam!

De ce merita sa apelezi la imprumutul Extra Simplu?

1. Intri in posesia sumei dorite intr-un timp foarte scurt

Iti punem la dispozitie sume intre 200 si 6000 de lei, in functie de nevoile pe care le ai. Pentru ca stim cat de important este timpul atunci cand vine vorba despre un credit de nevoi personale, acesti bani vor ajunge la tine in cateva ore.

2. Poti obtine imprumutul cu doar 2 acte

Pentru a beneficia de creditul Extra Simplu, tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana o copie dupa actul de identitate si extrasul de cont in care se face virarea salariului sau pensiei. Se vor solicita acte suplimentare doar în cazuri speciale. Fara agitatie, fara stres si fara birocratie!

3. Beneficiezi de dobanda fixa si costuri la vedere

Indiferent de suma de care ai nevoie, este foarte important sa stii ca dobanda este fixa, iar comisioanele zero. In plus, in momentul in care contractezi un credit, stii de la bun inceput care sunt conditiile, pentru ca punem accentul pe seriozitate, transparenta si corectitudine.

4. Poti aplica online, din confortul propriei case

Nu este nevoie sa te deplasezi intr-un anumit loc pentru a obtine creditul. Este suficient sa urmezi procesul extra simplu de aplicare si sa incarci documentele solicitate, iar noi iti vom fi alaturi la fiecare pas, oferind sprijin mai ales in cazul in care ai nevoie de ajutor.

5. Poti obtine creditul Extra Simplu chiar daca esti restantier

Chiar daca esti inscris la Biroul de Credite si te afli intr-o situatie dificila cu banii, poti intra in posesia unui credit fara probleme! Stim ca un ajutor in asemenea cazuri este vital, asa ca iti oferim tot sprijinul nostru!

6. Intri in posesia banilor fara sa fie nevoie de garantii

Pentru un credit fara garantii de la Extra Simplu nu ai nevoie de girant sau de proprietati pe numele tau. Singurele documente necesare sunt, asa cum am specificat mai sus, buletinul si un extras de cont. Se vor solicita acte suplimentare doar în cazuri speciale. Daca ai nevoie de mai multe informatii, apeleaza numarul de telefon 021 9258. Un specialist Extra Simplu te va ajuta cu toate detaliile necesare.

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.