se incarca...

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a obține un credit ExtraSimplu?

Accesarea unui credit nu este întotdeauna o necesitate! Multi români aleg să ia un împrumut mai ales în perioada unor sărbători deosebite precum Valentine’s Day, de Dragobete, 1 Martie, 8 Martie sau chiar de Ziua Copilului pentru a-i bucura pe cei dragi. Micile atenții oferite cu astfel de ocazii fac viața mai ușoara și mai frumoasă. Pentru situațiile fericite, când vrei să surprinzi pe cei pe care ii iubești poți alege un credit rapid online ExtraSimplu.

 

Un astfel de împrumut poate fi luat confortabil și fără bătăi de cap. Este o soluție discretă și astfel achiziționarea darurilor perfecte devine o sarcină cu adevărat plăcută. Accesarea unui credit online presupune maximum de transparență, detaliile legate de împrumut sunt clare și precise, iar banii sunt plasați în cont rapid, astfel că vei putea surprinde plăcut persoanele iubite chiar și pe ultima sută de metri.

 

Înainte de a aplica pentru un astfel de împrumut online rapid, este bine să cunoști care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi eligibil, astfel ca întregul proces să se desfășoare rapid și confortabil.

Care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a lua un credit online

În principal regulile sunt minime, în primul rând trebuie să ai 18 ani împliniți în momentul transmiterii cererii. În cazul în care ești major, poți continua procedura de solicitare a unui credit ExtraSimplu. Deci, dacă ești student și dorești să îi faci iubitei o surpriză plăcuta, acum ai posibilitatea cu ajutorul acestui împrumut. Poți beneficia de bani și dacă ești trecut de prima tinerețe și dorești să îți surprinzi fiul adolescent cu un dar motivațional, pentru a-i atrage atenția către scopul pe care trebuie să îl îndeplinească. Poți lua un credit online și dacă ești unul dintre pensionarii romantici incurabili și dorești să îți surprinzi soția cu ocazia împlinirii a 45 de ani de căsnicie!

 

O altă condiție care îți asigură eligibilitatea este de a fi cetățean român și de a avea reședința stabilă pe teritoriul României. Aceste calități pot fi ușor dovedite prin intermediul unei copii a cărții de identitate, ce trebuie urcată în format electronic în contul de client pe care îl deschizi de la prima colaborare.

 

Când vine vorba de un credit online, se pun în discuție și veniturile. De aici vine și următoarea condiție de eligibilitate. Pe scurt, pentru a putea accesa un credit de la Extra Simplu trebuie să ai calitatea de angajat, pensionar sau să ai venituri constante din alte activități independente, pe care să le primești prin intermediul unui cont bancar, cu card atașat. Aceste detalii pot fi ușor confirmate atașând și urcând in contul de client online o copie a extrasului bancar.

Prin intermediul contului bancar vei primi banii, dacă solicitarea efectuată online primește aviz pozitiv. Tot prin contul bancar vei avea posibilitatea să rambursezi suma împrumutată, deci totul este logic, simplu, bine gândit.

 

Trebuie menționat că întregul proces de acordare a creditului se derulează foarte rapid, deci vei putea intra în posesia banilor în timp foarte scurt și vei putea bucura pe cei dragi cu daruri neașteptate.

 

Ultimul detaliu pe care trebuie să îl îndeplinești pentru a putea accesa un credit rapid online este unul minor, și anume trebuie să deții un telefon mobil cu un număr valid pentru a putea ține legătura cu operatorii din echipa noastră. Este bine ca imediat ce ai transmis cererea de împrumut să ai telefonul aproape de tine, deoarece unul dintre colegii te va contacta în foarte scurt timp pentru a pune la punct ultimele detalii ce țin de încheierea contractului.

 

În final, cu ajutorul unui credit online rapid, tot ce îți rămâne este să descoperi darurile perfecte pentru cei dragi.
Sursa foto: https://pixabay.com

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  021.9258 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.