se incarca...

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a obține un credit ExtraSimplu?

Accesarea unui credit nu este întotdeauna o necesitate! Multi români aleg să ia un împrumut mai ales în perioada unor sărbători deosebite precum Valentine’s Day, de Dragobete, 1 Martie, 8 Martie sau chiar de Ziua Copilului pentru a-i bucura pe cei dragi. Micile atenÈ›ii oferite cu astfel de ocazii fac viaÈ›a mai uÈ™oara È™i mai frumoasă. Pentru situaÈ›iile fericite, când vrei să surprinzi pe cei pe care ii iubeÈ™ti poÈ›i alege un credit rapid online ExtraSimplu.

 

Un astfel de împrumut poate fi luat confortabil È™i fără bătăi de cap. Este o soluÈ›ie discretă È™i astfel achiziÈ›ionarea darurilor perfecte devine o sarcină cu adevărat plăcută. Accesarea unui credit online presupune maximum de transparență, detaliile legate de împrumut sunt clare È™i precise, iar banii sunt plasaÈ›i în cont rapid, astfel că vei putea surprinde plăcut persoanele iubite chiar È™i pe ultima sută de metri.

 

Înainte de a aplica pentru un astfel de împrumut online rapid, este bine să cunoÈ™ti care sunt condiÈ›iile pe care trebuie să le îndeplineÈ™ti pentru a fi eligibil, astfel ca întregul proces să se desfășoare rapid È™i confortabil.

Care sunt condiÈ›iile ce trebuie îndeplinite pentru a lua un credit online

În principal regulile sunt minime, în primul rând trebuie să ai 18 ani împliniÈ›i în momentul transmiterii cererii. În cazul în care eÈ™ti major, poÈ›i continua procedura de solicitare a unui credit ExtraSimplu. Deci, dacă eÈ™ti student È™i doreÈ™ti să îi faci iubitei o surpriză plăcuta, acum ai posibilitatea cu ajutorul acestui împrumut. PoÈ›i beneficia de bani È™i dacă eÈ™ti trecut de prima tinereÈ›e È™i doreÈ™ti să îÈ›i surprinzi fiul adolescent cu un dar motivaÈ›ional, pentru a-i atrage atenÈ›ia către scopul pe care trebuie să îl îndeplinească. PoÈ›i lua un credit online È™i dacă eÈ™ti unul dintre pensionarii romantici incurabili È™i doreÈ™ti să îÈ›i surprinzi soÈ›ia cu ocazia împlinirii a 45 de ani de căsnicie!

 

O altă condiÈ›ie care îÈ›i asigură eligibilitatea este de a fi cetățean român È™i de a avea reÈ™edinÈ›a stabilă pe teritoriul României. Aceste calități pot fi uÈ™or dovedite prin intermediul unei copii a cărÈ›ii de identitate, ce trebuie urcată în format electronic în contul de client pe care îl deschizi de la prima colaborare.

 

Când vine vorba de un credit online, se pun în discuÈ›ie È™i veniturile. De aici vine È™i următoarea condiÈ›ie de eligibilitate. Pe scurt, pentru a putea accesa un credit de la Extra Simplu trebuie să ai calitatea de angajat, pensionar sau să ai venituri constante din alte activități independente, pe care să le primeÈ™ti prin intermediul unui cont bancar, cu card ataÈ™at. Aceste detalii pot fi uÈ™or confirmate ataÈ™ând È™i urcând in contul de client online o copie a extrasului bancar.

Prin intermediul contului bancar vei primi banii, dacă solicitarea efectuată online primeÈ™te aviz pozitiv. Tot prin contul bancar vei avea posibilitatea să rambursezi suma împrumutată, deci totul este logic, simplu, bine gândit.

 

Trebuie menÈ›ionat că întregul proces de acordare a creditului se derulează foarte rapid, deci vei putea intra în posesia banilor în timp foarte scurt È™i vei putea bucura pe cei dragi cu daruri neaÈ™teptate.

 

Ultimul detaliu pe care trebuie să îl îndeplineÈ™ti pentru a putea accesa un credit rapid online este unul minor, È™i anume trebuie să deÈ›ii un telefon mobil cu un număr valid pentru a putea È›ine legătura cu operatorii din echipa noastră. Este bine ca imediat ce ai transmis cererea de împrumut să ai telefonul aproape de tine, deoarece unul dintre colegii te va contacta în foarte scurt timp pentru a pune la punct ultimele detalii ce È›in de încheierea contractului.

 

În final, cu ajutorul unui credit online rapid, tot ce îÈ›i rămâne este să descoperi darurile perfecte pentru cei dragi.
Sursa foto: https://pixabay.com

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.