se incarca...

Ce poti face pentru a beneficia de o vacanta?

Iti doresti cu tot dinadinsul sa mergi intr-o vacanta, dar cu toate acestea, la final de luna, ramai cu prea putini bani in portofel pentru a pune deoparte. Intr-adevar, o vacanta nu este o nevoie urgenta, dar poate fi luata in considerare ca un mijloc de dezvoltare personala si ca o modalitate de resuscitare a bateriilor epuizate dupa atatea zile de mers la birou.

Ce poti face pentru a beneficia de o vacanta? In primul rand, economii. In al doilea rand, poti lua in considerare un credit nebancar de nevoi personale. Vacanta este o nevoie personala pentru care chiar merita efortul de a economisi si imprumuta bani. Nimic nu se compara cu o vacanta de revelion intr-o tara indepartata.
3 modalitati prin care poti avea bani pentru o vacanta:

Foloseste aplicatii mobile de control al banilor

Poate ca ti se pare sceptic acest lucru, dar o aplicatie mobila chiar functioneaza, cand vine vorba de monitorizare si chiar economie a banilor. In felul acesta ai o evidenta a veniturilor si cheltuielilor si stii exact pe ce ai dat banii, in fiecare zi. Poti incepe doar ca un experiment sa vezi cum functioneaza site-ul www.cashcontrol.com. Incepe, obligatoriu, la inceput de luna sau cand iei salariu. In felul acesta, nu scapi din vedere niciun ban si vei avea un raport al tuturor cheltuielilor. Este o alternativa moderna la varianta clasica de listare a veniturilor si cheltuielilor pe o foaie de hartie. Banii de la final de luna, pe care nu i-ai cheltuit, iti poti depozita intr-un cont special destinat vacantelor tale anuale sau chiar lunare.

Stabileste prioritatile si urmareste evolutia cheltuielilor

Se spune ca niciodata nu suntem multumiti de bugetul pe care il avem. Cu cat avem mai mult, cu atat tindem sa cheltuim mai mult. Si asta probabil o spune raportul cheltuielilor fiecarei persoane, la sfarsit de luna. Daca esti o persoana cumpatata, poti reusi, cu brio, sa pui bani deoparte pentru vacanta mult visata, pentru care ai colindat toate agentiile de turism si site-urile care ofera pachete turistice. Pune pe lista prioritatilor nevoile personale, precum chiria/rata, facturile, mancarea precum si cheltuielile personale. Urmareste, timp de doua luni, care sunt cheltuielile pentru fiecare, in special pentru cele care variaza, luna de luna. Echilibreaza veniturile si tine evidenta, pentru fiecare, astfel incat sa stabilesti o suma pe care sa o pui in contul de economii.

Apeleza la un credit nebancar

Cu siguranta, atunci cand mergi intr-o vacanta, ai nevoie de bani extra, pentru situatiile neprevazute si pentru cheltuieli suplimentare. Ti-ai economisit bani pentru biletul de avion si pentru cazare, ti-ai ales destinatia de vacanta dar, cu toate acestea, nu ai reusit sa strangi bani pentru cheltuieli, de care ai nevoie in timpul vacantei. Noi iti propunem un credit nebancar, de care poti beneficia rapid, fara adeverinta de salariat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi un formular, sa atasezi o copie a cartii de identitate si a extrasului de cont, iar banii iti vor fi virati pana sa mergi in vacanta.

Vacantele sunt mai placute, atunci cand nu esti stresat din cauza lipsei banilor. Economiseste si ia in vedere fiecare solutie de pe piata si pregateste-te de cea mai frumoasa experienta a ta.

Sursa foto: www.pexels.com

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.