se incarca...

Ce tip de credit se potriveste nevoilor tale

Atunci cand ai nevoie urgenta de o suma de bani, iar pana la salariul urmator mai este foarte mult timp, cui ii ceri ajutorul? Dar atunci cand vrei sa iti cumperi o casa, sau o masina iar efeortul financiar este mult mai mare? Desigur ca vei lua in calcul si solicitarea unui imprumut, fie el bancar sau nebancar.

Credite ipotecare

Creditele ipotecare se folosesc pentru achizitionarea unei locuinte, fapt pentru care se mai numesc si credite imobiliare. Daca iti doresti o casa noua, acesta este tipul de credit despre care ar trebui sa soliciti mai multe informatii de la reprezentantii bancari. Este o alternativa destul de economica deoarece rata fixa lunara poate fi mai mica decat plata chiriei, de exemplu si ai avantajul de a plati pentru un bun care va fi al tau. Dobanda este, de asemenea un alt criteriu care trebuie analizat cand contractezi un astfel de credit, care este, de regula, mult mai mica fata de dobanzile aferente altor tipuri de credite.

 

Dezavantajele exista totusi si atunci cand contractezi un credit ipotecar. Acesta presupune foarte mare angajament din partea solicitantului, deoarece se realizeaza pe perioade foarte mari, ajungand pana la perioade de 30 de ani. Astfel, esti oarecum “legat” de institutia bancara de la care ai obtinut imprumutul. Creditarea ipotecara are si costuri de alta natura, cum sunt cele legate de disponibilitatea si timpul celui care lansazeaza cererea de imprumut. Sunt necesare foarte multe documente si acte dovditoare, iar conditiile de eligibilitate pentru primirea creditului sunt destul de exigente.

Credite neipotecare

Cele mai intalnite tipuri de credite neipotecare sunt creditele rapide. Ele sunt acordate in principal de institutiile financiare nebancare. Singurul dezavantaj pe care il au aceste credite sunt legate de dobanzile destul de mari aferente imprumuturilor. In rest, reprezinta solutia salvatoare atunci cand nu ai de unde sa te imprumuti, pentru a rezolva o problema urgenta. Creditele rapide se mai numesc si credite cu buletinul si asta datorita unei caracteristici care le deosebesc de creditele ipotecare, ele putand fi contractate fara un dosar stufos de documente.

 

O alta denumire pentru creditele rapide este aceea de credite pana la salariu, fiind denumite astfel tocmai in ideea de a accentua usurinta si timpul foarte scurte de contractare, de doar cateva ore. Un exemplu de astfel de credit este reprezentat de cel oferit de Extrasimplu. Prin creditele de nevoi personale oferite de acest IFN poti primi pana la 6.000 de lei, repede si fara multe formalitati. Procedura este simpla, ceea ce il face accesibil oricui. Trebuie doar sa ai un cont bancar si un card pe care ti se vor vira banii si un telefon mobil, pentru a facilita comunicarea cu echipa Extrasimplu.

 

Contracteaza un credit de nevoi personale, doar cu buletinul, prin intermediul Extrasimplu!

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.