se incarca...

Cele mai importante lucruri pe care este bine sa le ai in vedere inainte sa aplici pentru un credit rapid

Atunci cand vrei sa faci un credit, esti, in mod evident, presat de o anumita nevoie, de obicei stringenta sau importanta. Totusi, daca te-ai decis sa aplici pentru un credit, nu lasa stresul care survine ca urmare a lipsei banilor sa te distraga de a analiza cu atentie toate detaliile ce tin de incheierea unui astfel de contract.Acest lucru este valabil indiferent de suma si de tipul de credit solicitat.

3 sfaturi esentiale de urmat inainte sa aplici pentru un credit rapid

 1. Seteaza-ti limite

Principiile creditarii responsabile in niciun caz nu incurajeaza solicitarea unui credit rapid frecvent, ci doar in situatiile urgente. De aceea, nu face din creditarea cu buletinul un obicei, ci seteaza-ti anumite limite, realizand un sistem de prioritizare a cheltuielilor. La fel, gandeste-te foarte bine daca poti sau nu sa inapoiezi banii.

Acest principiu se aplica si atunci cand calculezi suma pe care vrei sa o imprumuti. Daca te gandesti sa soliciti mai mult decat iti trebuie, gandeste-te ca cu cat va fi mai mare suma pe care o primesti, cu atat creste si efortul de a-i inapoia.

 

   2. Analizeaza dobanzile

Dezavantajul creditelor pe termen scurt este ca au dobanzi destul de mari, care cresc o data cu termenul de rambursare si cu suma de bani solicitata. Nu omite sa soliciti operatorului bancar orice informatie care sa te ajute in a lua decizia cea mai buna. Creditele, indiferent ca sunt oferite de bancă sau de IFN-uri, necesita atentie la lucruri esentiale precum sunt dobanzile si o intelegere foarte buna in intelegerea termenilor contractuali.

 

   3. Prioritizeaza-ti cheltuielile

Inainte sa aplici pentru obtinere unui credit rapid, este important sa stii ca va trebui sa chibzuiesti fiecare banut, tocmai pentru a putea fi la zi cu ratele. De aceea, gandeste-te si pune pe o lista cheltuielile pe care le vei avea de facut pentru luna urmatoare si nu te abate de la ea. Vezi daca vei putea sa platesti ratele la timp si in acest mod vei reusi totodata sa iti dai seama care este timpul in care sa poti sa dai inapoi banii primiti.

De ce sa iei un credit rapid

 1. Pentru ca sumele de bani acordate sunt mai mici, deci, mai usor de returnat
 2. Pentru ca le poti obtine intr-un timp foarte scurt, de doar cateva ore de la solicitare.
 3. Pentru ca nu ai nevoie de acte doveditoare sau garantii, ci doar de o copie de buletin
 4. Pentru ca nu este necesar sa te deplasezi pana la sediul institutiei, ci poti sa le soliciti online sau prin telefon.
 5. Pentru ca nu exista conditii stricte de acordare, ci doar sa ai varsta minima de 18 ani si sa detii un numar de telefon.
 6. Pentru ca la Extrasimplu beneficiezi de credite cu rate fixe, fara comisione. Mai multe despre creditele pana la salariu oferite de Extrasimplu afla aici.

 

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.