se incarca...

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a accesa un credit de nevoi personale?

Mediul de viață actual ne impune un anumit ritm pe care trebuie să îl urmăm. Programul de muncă, zile diferite de facturare pentru diferite servicii pe care le folosim, uzura firească a produselor utilizate, toate aceste lucruri ne solicită mult, atât la nivel emoțional, cât și din punct de vedere financiar. Este dificil să gestionezi de cele mai multe ori atât de multe cheltuieli, iar în unele cazuri problemele care apar în mod neprevăzut nu fac decât să ne destabilizezi și mai tare. Accesarea unui credit de nevoie personale este în mod cert o soluție care ne poate ajuta în situații dificile și de aceea ar fi indicat să iei în calcul și acest ajutor financiar.

 


Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a accesa un credit de nevoi personale?

 

Înainte de a aplica pentru un astfel de credit de nevoi personale, ar trebui să ai în vedere câteva condiții de acordare. Acestea fac parte dintr-un ansamblu minim de reguli menit practic să te ajute, să te protejeze, dar și să te verifice, astfel încât lucrurile să poată fi clare, încă de la început.

 

Ar trebui să știi că pentru a beneficia de un credit pentru nevoi personale trebuie să îndeplinești două condiții obligatorii, peste care nu se poate trece. Pentru un astfel de împrumut rapid va trebui să ai cel puțin 18 ani împliniți, să fii cetățean român și să ai domiciliul stabil în România. De asemenea, pentru că vorbim despre credite online care trebuie rambursate conform unui grafic stabilit, asta presupune și existența unei surse de venit. În concordanță cu venitul menționat pe actul doveditor, se poate acorda un credit pentru nevoi personale, care să poată fi rambursat cu ușurință și care să nu depășească posibilitățile financiare ale beneficiarului. Este important să calculăm această sumă, deoarece principala noastră grijă este aceea de a te ajuta cu un împrumut rapid atunci când ai nevoie de el, însă ajutându-te să îl poți rambursa la timp, fără costuri suplimentare. De aceea analizăm fiecare solicitare în parte și revenim cu un răspuns elaborat și cu soluții potrivite care să avantajeze fiecare beneficiar în parte.

 

Un împrumut rapid este o modalitate ușoară și rapidă de a obține suma dorită într-un timp scurt, însă va trebui să ai în vedere și disponibilitatea ta de a rambursa acest credit. De aceea, un cont în care să putem vira suma dorită și eventual din care să poți face rambursarea, este absolut necesar. Nu este obligatoriu ca rambursarea să se facă din același cont, deoarece îți oferim posibilitatea de a depune la ghișeul băncii suma datorată. O să ai nevoie de un număr personal de telefon la care să te putem găsi atunci când vom avea noutăți ce privesc cererea ta de aplicare la un credit pentru nevoi personale.

 

Un credit online rapid te va ajuta să scutești drumurile pe care le-ai fi făcut la bancă și te ajută să eviți mormanele de acte solicitate de către instituțiile bancare. Procedura aferentă unui împrumut rapid se realizează online, cu un minim de efort și fără a fi nevoit să scanezi foarte multe documente. Va fi nevoie de o copie după actul de identitate, scanată și de documentul care atestă veniturile, așa cum am menționat anterior. Totul simplu! ExtraSimplu, am spune noi!

 

Este important să știi că ai la cine să apelezi atunci când ai nevoie de o sumă de bani rapid. Poate că prietenii nu te vor putea ajuta, poate familia va fi în imposibilitatea de a-ți oferi această sumă, deși și-ar dori să te ajute. În acest caz, noi vă oferim o soluție sigură și eficientă de a beneficia de banii de care aveți nevoie, fără bătăi de cap și mai ales fără timp lung de așteptare.

 


Sursa foto: Pixabay.com

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  021.9258 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.