se incarca...

De ce este un credit cu buletinul o solutie rapida de imprumut

Atunci cand ai nevoie de o solutie urgenta pentru a-ti rezolva cheltuielile financiare neprevazute, probabil ca printre primele optiuni care iti vin in minte este solicitarea unui credit. Bineintes, ca pentru un imprumut rapid instituiile bancare nu iti sunt de folos, din cauza formalitatilor care necesita destul de mult timp. IFN-urile in schimb iti pot oferi ajutorul de care ai nevoie, chiar in cel mai scurt timp.

 

4 motive pentru care un credit cu buletinul este o solutie rapida de imprumut

 

 • Exista mai multe motive pentru care un credit un buletinul este o solutie rapida de imprumut. Primul dintre acestea consta chiar in faptul ca IFN-urile nu iti solicita o documentatie complexa pentru a-ti oferi un credit. Asa cum sugerea si numele sub care sunt cunoscute creditele rapide, pentru a primi un astfel de imprumut vei avea nevoie -cel putin in cazul imprumuturilor ExtraSimplu- de doar 2 acte: o copie xerox a buletinului tau de identitate si de un extras bancar aferent contului in care doresti sa iti fie virati banii.
 • In al doilea rand, un credit cu buletinul te salveaza cand ai nevoie urgenta de bani pentru ca il poti obtine foarte rapid. Solicitarea unui credit rapid va fi analizata in cel mai scurt timp de catre consultantii financiari pentru ca tu sa primesti un raspuns cat de repede, in doar cateva ore. Astfel, indiferent de scopul in care vei utiliza banii, fie ca e vorba despre o problema medicala urgenta, de reparatia masinii si orice altceva consideri ca trebuie rezolvat cu prioritate, un credit cu buletinul este ceea ce ar trebui sa faci daca vrei sa obtii bani cat mai repede.
 • Un alt motiv pentru care un credit cu buletinul reprezinta o solutie rapida de imprumut consta in putinele cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti pentru ca acesta sa iti fie acordat. De exemplu, pentru a fi eligibil sa primesti un credit ExtraSimplu trebuie sa ai minim 18 ani, sa fii cetatean roman, sa ai un numar de telefon valabil si un cont bancar. Te-ai fi asteptat sa fie simplu, dar nu chiar atat de simplu, nu-i asa?
 • Nu in ultimul rand, atunci cand iei un imprumut cu buletinul vei economisi timp si energie pentru ca nu va trebui sa astepti la cozi pentru a primi aprobarea. Poti face solicitarea telefonic sau prin e-mail si tot prin intermediul postei electronice poti sa si trimiti documentele necesare.

 

Timpul este o resursa care te poate constrange atunci cand ai nevoie de bani cat mai repede pentru rezolvarea unei probleme care nu necesita amanare. Pentru situatiile acestea, apeleaza la un credit cu buletinul de la ExtraSimplu!(Sursa: http://internetprosperitypodcast.com/)

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.