se incarca...

Cat de util este un credit rapid pentru acoperirea cheltuielilor neprevazute

Sursa: http://wisebread.killeracesmedia.netdna-cdn.com

 

Cheltuielile neasteptate, sezoniere, care apar brusc - numeste-le cum vrei- se numara printre cauzele care au drept consecinta falimentul financiar...pana la salariul urmator. Daca nu sunt anticipate, ele  iti pot da peste cap planurile, provocandu-ti stres si disconfort. Iata cum poti sa creezi un buget corespunzator in care sa gestionezi banii pentru cheltuielile neprevazute:

Cheltuielile neprevazute, cosmarul tau?

Cu totii ne confruntam cu cheltuielile nepravazute, iar daca le putem acoperi sau nu, depinde doar de starea financiara a fiecaruia.

Daca si pentru tine cheltuielile care apar peste noapte sunt un cosmar, incepe prin a identifica mai concret care sunt ele. Listeaza toate obiectele sau activitatile pe care le ai in plan pentru perioada urmatoare si care ti-ar putea consuma nu doar timp, dar mai ales bani. Fa o lista a cheltuielilor sezoniere, daca este cazul; de exemplu, in aceasta categorie intra cadourile de Craciun, Paste, zile de nastere, aniversari si alte sarbatori sau ocazii de acest tip, reparatiile auto, asigurarile medicale, impozitele pe proprietate etc.  Apoi, realizeaza un review al cheltuielilor similare din anul precedent, analizand extrasele bancare si facturile pentru a obtine o aproximare mai aproape de adevar a cheltuielilor ce vor veni in perioada in curs. Pe langa asta, daca ai copii, ia in considerare ce parte din bani a mers catre activitatile lor scolare, taxele de scolarizare, lectii de muzica, de sport etc.

In plus, daca ai ceva economii, gandeste-te la scopul pentru care ai pus bani deoparte. Este posibil ca, stiind ca mai ai bani pastrati, sa apara tentatia de a chetltui intr-un mod impulsiv. Inainte de a efectua o achizitie neplanificata, ia in considerare care sunt obiectivele pentru care acei bani au fost economisti si daca nu cumva sunt mai importante decat directia catre care esti nevoit sa ii investesti acum. De exemplu, daca strangi bani pentru a-ti cumpara o masina, faptul ca iti doresti sa renovezi apartamentul cumparand un nou mobilier, s-ar putea sa nu fie la fel de important ca scopul pe care ti l-ai strabilit initial.

Creditele contractate online, colacul de salvare

In viata de zi cu zi, exista totusi si situatii care nu pot fi anticipate sau, daca sunt, necesita un buget mai mare pentru solutionarea lor. In astfel de momente critice, creditele rapide de la Extrasimplu pot reprezenta colacul de salvare.

Asadar, atunci cand ai nevoie de un sprijin financiar apeleaza la un credit nebancar, insa ai grija sa nu faci din asta un obicei. Iti recomandam sa imprumuti doar atat cat iti este necesar, pentru ca altfel te vei trezi pus in situatia de a avea dificultati in a rambursa creditul, sau chiar de a fi pus in imposibilitate de plata.

Imprumuturile rapide de la Extrasimplu pot fi solicitate online, dar si telefonic si tocmai pentru ca nu necesita deplasarea la sediul nostru este ales de tot mai multi clienti, ca solutie pentru a depasi o perioada in care sunt in impas din punct de vedere financiar.

Ai nevoie de bani? Contacteaza-ne!

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.