se incarca...

Credit pana la salariu sau credit pana la pensie? Creditele rapide pentru pensionari

 

Creditele rapide de la ExtraSimplu nu sunt destinate doar salariatilor, ci se adreseaza tututor persoanelor de peste 18 ani. La fel de bine, persoanele pensionare care nu au depasit 75 de ani pot solicita imprumuturile fara garantii, in functie de necesitatile materiale pe care le au..

 

Frumusetea unei varste inaintate poate fi estompata de greutatile financiare. Perioada de dupa pensionare trebuie sa fie una linistita, insa grija banilor devine dec foarte multe ori o problema stringenta pentru persoanele aflate la senectute. Pentru a-i nu ii impovara pe cei dragi cu ingrijorari de aceasta natura, pensionarii pot apela la creditele rapide pentru nevoi personale.

ExtraSimplu ofera imprumuturi de pana la 6.000 de lei, ce pot fi rambursate in decursul a maxim 30 de zile.

4 avantaje pe care le ofera creditele rapide pentru pensionari

 

 • Nu necesita deplasarea la sediu

 

Cel mai mare avantaj de care se bucura pensionarii atunci cand solicita un credit rapid ExtraSimplu este acela ca nu este necesar sa se deplaseze pana la sediul nostru pentru inregistra cererea si nici pentru a primi banii. Solicitarea creditului poate fi facuta telefonic sau online, completand un formular de cerere. De asemenea, suma solicitata este virata in cont in cel mai scurt timp posibil.

 

 • Nu este nevoie de garantii

 

Un alt beneficiu pe care il au pensionarii(si nu numai) la contractarea unui credit ExtraSimplu este ca este necesara girarea. Acordam incredere clientilor nostri si de aceea incheiem doar un contract in care sunt mentionate: suma solicitata, termenul de rambursare precum si dobanda aferenta imprumutului. Nu este nevoie de nicio alta garantie!

 

 • Nu se percep costuri suplimentare

 

Costul dobanzii aferente sumei imprumutate este singurul care se percepe la solicitarea creditului. Rata dobanzii se calculeaza in functie de suma contractata si de perioada in care aceasta va fi rambursata. Nu se percep costuri cum ar fi cele de acordare, de rambursare anticipata sau de administrare, iar dobanza zilnica are valoare fixa pe toata durata imprumutului!

 

 • Nu dureaza mult

 

Creditele rapide sunt destinate pentru solutionarea urgentelor financiare, ceea ce presupune ca ele trebuie sa fie acordate cat mai rapid. De aceasta caracteristica a imprumuturilor online beneficiaza si pensionarii, care nu vor fi nevoiti sa astepte perioade mari de timp pana ce vor primi banii pe care i-au solicitat. In doar 24 de ore poti intra in posesia banilor, retragand suma imprumutata de pe cardul bancar atasat contului in care au fost virati.

 

Alege ExtraSimplu indiferent de varsta, pentru a-ti rezolva probleme financiare pana la urmatorul salariu sau pana la urmatoarea pensie!

Sursa: https://www.usnews.com

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.