se incarca...

Cum poti obtine un credit fara garantii de la ExtraSimplu

Ai vrea sa faci rost de bani pentru proiectele pe care ti-ai propus sa le faci in acest an insa nu esti eligibil pentru a lua un imprumut bancar? Nu trebuie sa iti para rau, mai ales ca ai posibilitatea de a opta pentru un credit fara garantie pe care il vei obtine mult mai rapid si mult mai usor. La ExtraSimplu iti oferim aceasta facilitate, de care poti beneficia urmand cativa pasi simpli:

 

 

 • Verifica criteriile de eligibilitate

 

Primul pas pe care il ai de facut dupa ce ai accesat site-ul extrasimplu.ro este sa arunci un ochi asupra criteriilor de eligibilitate. Acestea sunt doar cateva si sunt destul de simple, daca ne raportam la criteriile de creditare impuse de banci. Asadar, pentru a putea obtine un credit ExtraSimplu trebuie sa fii major, sa fii cetatean roman, sa detii un telefon mobil si un cont bancar. Ai bifat 4/4? Atunci treci la urmatorul pas!

 

 • Completeaza cererea de imprumut

 

Felicitari, indeplinesti toate conditiile necesare pentru a primi un imprumut ExtraSimplu asa ca nu mai sta pe ganduri si completeaza cererea de imprumut. Aceasta va solicita datele tale personale, precum nume si prenume, cod numeri personal, numarul de telefon. Tot in aceasta etapa este nevoie sa creezi un cont de client, care te va ajuta sa accesezi oricand istoricul tau de plata si informatii despre creditul pentru care ai aplicat. Daca nu te descurci, apeleaza la ajutorul consilierilor financiari de la ExtraSimplu, online sau prin telefon.

 

 • Ataseaza documentele necesare

 

Atasat cererii de imprumut este nevoie sa se regaseasca si documentele necesare. ExtraSimplu ofera credite fara garantii, asa ca nu vei avea nevoie de multe acte. In primul rand, iti trebuie copia buletinului tau de identitate, o copie a extrasului de cont in care doresti sa iti fie virati banii. Acestea pot fi scanate si trimite prin e-mail, sau pot fi depuse la unul dintre sediile noastre.

 

 • Asteapta raspunsul

 

Dupa ce ai trecut prin toti acesti pasi, cererea ta va ajunge la noi si va fi procesata intr-un timp cat mai scurt. Mai apoi, daca aplicatia ta a fost aprobata, vei putea accesa contractul, din contul de client. Citeste-l cu atentie iar mai apoi, daca esti de acord cu clauzele stipulate, semneaza-l. Pentru orice neclaritate ai avea, nu ezita sa soliciti informatii suplimentare de la consilierii nostri financiari.

 

 • Ridica suma solicitata!

 

Din momentul aprobarii creditului, creditul iti va fi virat in maxim 2 ore. Insa, in functie de banca la care ai deschis contul, banii pot fi vizibil cu o intarziere de 1 zi lucratoare. De asemenea, acest termen variaza in functie de zilele legale nelucratoare, sarbatori etc.

 

Gata, banii sunt ai tai! A fost (extra)simplu, nu-i asa?!

 

 

Sursa foto: pexels.com

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.