se incarca...

De ce sa apelezi la un credit de nevoi personale

O vacanta intr-o destinatie exotica, o masina mai puternica, o geanta scumpa sau un ceas al unui brand de renume, ba chiar un apartament modern- cate dintre acestea nu se regasesc si pe lista ta de dorinte? Din pacate, nu ne putem permite tot timpul sa ne delectam cu aceste placeri ale vietii care sunt destul de costisitoare pentru majoritatea dintre noi. Daca salariul dispare mult prea repede din portofelul tau, iar contul de economii este gol, poti sa soliciti un credit de nevoi personale.

Flexibilitatea: cel mai bun motiv sa aplici pentru un credit de nevoi personale

Aplicand pentru un credit de nevoi personale ai libertatea de a alege atat suma de bani pe care vrei sa o imprumuti, cat si perioada de timp in care sa o returnezi. De obicei, acest tip de credite este acordat pentru intervale care variaza de la 1 la 5 ani, fapt care iti permite sa-ti planifici bugetul, astfel incat sa poti inapoia suma totala pana la termenul precizat in contract. Acest lucru este facilitat de stabilirea unei rate lunare, care de regula are valoare fixa.

Majoritatea creditorilor permit plata in avans a ratelor sau dupa luna in curs fara a percepe taxe de penalizare, iar astfel creditul nu va deveni o constrangere. Cel mai bine este insa sa incerci sa achiti la timp ratele, pentru a nu fi nevoit sa achiti o suma mai mare care sa le insumeze si pe cele din lunile restante. De asemenea, exista un termen de 14 zile din momentul semnarii contractului in care, daca te razgandesti, poti solicita anularea imprumutului.

Ce scopuri serveste un credit de nevoi personale

Fiecare dintre noi avem dorinte si nevoi diferite, insa nu toti avem aceeasi putere financiara de a le satisface. Un credit de nevoi personale este creat special pentru nevoile tale. Iata care sunt cateva dintre scopurile in care sa utilizezi cel mai eficient suma imprumutata in urma acestui gen de credit:

 • Daca te-ai gandit vreodata ca ti-ar placea sa fii antreprenor si ai nevoie de finantare pentru start-up-ul tau, un credit de nevoi personale reprezinta o sursa sigura de bani.
 • In cazul in care te confrunti cu o cheltuiala neprevazuta, de exemplu, o urgenta medicala si nu poti apela la sprijinul familiei sau al prietenilor, este indicat sa contractezi un credit de nevoi personale pentru a rezolva problema.
 • Creditele de nevoi personale servesc si micilor dorinte pe care nu ni le mai putem indeplini din lipsa resurselor materiale. Un ceas mai scump, mobilier nou pentru living sau o calatorie catre o destinatie exotica, pentru toate acestea trebuie sa alocam un buget mare.
 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.