se incarca...

De ce sa iei un credit pana la salariu

Fiecare dintre noi s-a aflat cel putin o data in situatia de a constata ca banii de salariu s-au terminat inainte de sfarsitul lunii. Si tu simti adesea ca nu stii unde se duce, luna de luna, tot salariul, mai ales cand intervin cheltuieli neprevazute? In astfel de cazuri, avem o solutie pentru tine: ia un credit pana la salariu si vei reusi sa iesi din incurcatura.

Credit pana la salariu: avantaje

Creditele rapide, la distanta sau, asa cum mai sunt numite, pe termen scurt, reprezinta o alternativa pentru un numar din ce in ce mai mare de persoane datorita avantajelor pe care le ofera:

 • Primesti banii rapid

  Creditul intre salarii presupune ca banii pe care ii soliciti sa ajunga in cel mai scurt timp la tine, tocmai pentru a-ti acoperi cat mai repede cheltuielile pentru care salariul nu a mai fost de ajuns. Astfel, finantarea se face rapid, chiar in aceeasi zi, prin virament bancar, direct in contul tau.

 • Primesti finantare fara garantia veniturilor

  Un mare avantaj al contractarii unui credit pana la salariu este acela ca nu presupune o garantie, ca in cazul altor tipuri de credit. Poti sa beneficiezi de un imprumut fara sa ti se solicite dovada veniturilor.

 • Primesti creditul online

  Poate cel mai important avantaj al unui credit intre salarii este ca nu esti nevoit sa te deplasezi pana la sediul institutiei care ti-l va acorda. Totul se realizeaza online si fara prea multe documente, de obicei, doar cu o copie dupa cartea de identitate.

 • Poti imprumuta sume de bani destul de mari

  Creditele rapide, desi sunt astfel gandite incat sa fie rambursate in perioade mai scurte de timp, ajung chiar si la un plafon de cateva mii de lei. Aceste sume sunt suficiente pentru a-ti acoperi cheltuielile pana la urmatorul salariu.

Extra Simplu: credite rapide pana la salariu

Cand ai nevoie urgenta de bani, Extra Simplu iti vine in ajutor. Din cativa pasi, primesti suma de bani de care ai nevoie:

 • Aplici online pentru creditul dorit

  Suma minima pentru un credit Extra Simplu este de 200 de Ron, iar cea maxima este de 6.000 de ron, sume rambursabile in termen de 5 pana la 75 de zile de la data contractarii creditului, in functie de solicitare si de istoricul clientului.

 • Ai nevoie de putine documente

  Banii se obtin rapid, cu doar o copie dupa cartea de identitate si inca una dupa extrasul de cont, cont in care se vireaza venitul; doar in cazul exceptionale se solicita documente suplimentare.

 • Primesti raspunsul rapid, iar banii iti vor fi virati in contul tau bancar.

  Transparenta este ceea ce caracterizeaza creditele Extra Simplu. Ai comisione zero, dobanda zilnica fixa si toate consturile iti sunt comunicate inca de la inceput.

Pentru rezolvarea urgentelor financiare, contracteaza un credit Extra Simplu, deoarece acesta iti va rezolva problemele printr-o solutie personalizata.

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.