se incarca...

De ce sa tii cont inainte sa aplici pentru un credit

Cand vine vorba de bani, parca niciodata nu sunt suficienti. In cazul in care ramai fara economii si ai o cheltuiala neprevazuta, ce poti sa faci este sa apelezi la un imprumut, insa aceasta decizie se ia pe baza mai multor considerente, mai ales in situatia in care suma imprumutata este foarte mare.

3 aspecte de care sa tii cont cand vrei sa faci un credit

 • Scopul creditului

  Oamenii opteaza pentru un credit din mai multe motive si pentru mai multe scopuri. Primul pas inainte de a contracta un credit este a evalua necesitatea lui, precum si posibilitatea ulterioara de rambursare. Este important sa te gandesti daca un credit este cea mai buna optiune pentru situatia ta financiara.

 • Marimea creditului

  Al doilea pas pe care trebuie sa-l faci inainte de a solicita un imprumut este sa calculezi atent suma de bani pe care o soliciti. S-ar putea ca suma pe care o doresti sa nu fie cea de care ai nevoie, existand posibilitatea sa nu fie necesar un credit atat de mare pe cat credeai initial.

 • Masura in care ii poti inapoia

  Inainte sa imprumuti o suma de bani, evalueaza si masura in care poti sa rambursezi interal suma imprumutata. Cu cat data scadenta este depasita cu mai multe zile, cu atat cresc si dobanzile penalizatoare pe care le vei avea de plata. In plus, intarzierea rambursarii creditului iti afecteaza si alte cereri ulterioare de finantare pentru credite noi.

Asigura-te, deci, ca poti inapoia banii la timp pentru a evita costuri suplimentare si alte consecinte neplacute. Creditele rapide sunt o solutie doar cand ai o nevoie urgenta de bani.

Creditare responsabila prin ExtraSimplu

ExtraSimplu sustine creditarea responsabila si recomanda ca decizia de a contracta un credit sa nu se repete. In ceea ce priveste imposibilitatea de a plati la timp suma imprumutata, ExtraSimplu iti ofera beneficiul de a mari termenul scadent, insa doar daca in prealabil ai instiintat consilierii nostri de aceasta situatie. In caz contrar, sunt prevazute anumite costuri generale de plata cu intarziere. Dobanda penalizatoare zilnica se adauga la soldul restant, iar in cazul neachitarii datoriei, ExtraSimplu va apela la masuri de recuperarea a creantelor. Exista insa si posibilitatea rambursarii sumei restante printr-un angajament de plata scris. Un beneficiu major pe care ti-l ofera contractarea unui credit ExtraSimplu este ca, in cazul in care nu poti returna banii la timp, poti contacta consultantii nostri pentru a stabili impreuna o solutie de mijloc.

De asemenea, Extra Simplu nu recomanda contractarea creditelor rapide ca metoda de a achita alte credite pe care le ai deja in derulare.

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.