se incarca...

4 lucruri pe care nu ar trebui sa iti cheltui banii

Sursa: http://www.socialmoms.com

 

Realizarea unui buget strict, de la care sa nu te abati este usoara in teorie, insa dificultatile apar tocmai atunci cand incerci sa il respecti. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, apar mereu alte si alte cheltuieli care iti dau planurile peste cap. Astfel, chiar daca esti singur dar mai ales daca ai o familie de a carei intretinere esti responsabil, salariul devine parca insuficient. Ce este de facut? Nu ai decat sa elimini cheltuielile care nu sunt absolut necesare. Vezi care sunt cele 4 lucruri pe care sa nu iti cheltui banii niciodata!

 

Garantii extinse la diverse categorii de produse

Atunci cand achizitionezi produse mai scumpe, asa cum sunt electronicele si electrocasnicle este posibil ca vanzatorul sa iti prezinta oferte de garantii extinse. Desi ai fi tentat sa accepti sa soliciti o garantie extinsa, iti recomandam sa nu o faci. Nu de putine ori se intampla ca suma pretinsa de comerciant in schimbul acesteia sa fie mai mare decat costul unei reparatii, sau chiar decat pretul de achizitie al unui produs nou.

 

Comisione si dobanzi de la cardurile de debit

Sa-ti pastrezi banii pe un card de debit poate fi o modalitate excelenta de a economisi, asta daca beneficiezi de facilitatile corespunzatoare. Asigura-te ca alegi sa iti deschizi un card de debit la institutia bancara care iti ofera cea mai buna oferta. Cu cat comisionale de administrare, cele de interogare sau cele de retragere a banilor tai sunt mai mici, cu atat e mai bine!

 

Asigurare de inchiriere a unei masini

Daca nu ai o masina sau daca pur si simplu obinuiesti sa inchiriezi masini de la firmele care ofera asemenea servicii, verifica daca taxele de asigurare in caz de accident si alte avarii sunt incluse in pretul inchirierii.

 

Plata utilitatilor la ATM

Plata facturilor la bancomat este mult mult mai rapida si mai accesibila, deoarece eviti statul la cozi interminabile. De aceea, aceasta metoda este din ce in ce mai intalnita. Insa, daca nu stiai, trebuie sa afli ca aceste plati facute la ATM sunt comisionate de majoritatea bancilor. Aceeasi situatie se intampla si in cazul automatelor speciale de reincarcare electronica a cartelelor prepaid si tocmai din acest motiv trebuie sa fii atent la taxele aplicate atunci cand faci o plata la astfel de aparate.

 

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvent ignorate cheltuieli. Exista multe alte lucruri pe care nu este nevoie sa le platesti niciodata si pe care totusi iti risipesti banii doar pentru ca nu le acorzi importanta cuvenita.

Banii economisiti prin reducerea cheltuielilor care nu sunt cu adevarat necesare te vor ajuta sa mentii un oarecare echilibru financiar. Si totusi, daca aplici deja aceste principiu dar tot nu reusesti sa faci fata cheltuielilor, solutia este extrasimpla: solicita un credit rapid!

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.