se incarca...

Metode prin care sa-ti suplimentezi veniturile

Atunci cand te simti stramtorat, iar salariul pe care il primesti in urma jobului nu mai este suficient, incearca sa gasesti o solutie salvatoare. Sunt o multime de metode prin care poti sa iti suplimentezi veniturile, macar temporar, pe parcursul perioadelor in care ai de facut cheltuieli mai mari.

Monetizeaza-ti pasiunile

Fa o lista cu pasiunile pe care le ai si vezi care dintre ele ar putea sa fie monetizate. Poti castiga bani si in timpul liber desfasurand o activitate care sa-ti faca placere. Mai nou, sunt din ce in ce mai multi oameni care reusesc sa isi valorifice hobby-urile, utilizandu-le ca pe o metoda de a castiga ocazional venituri suplimentare sau, de ce nu, chiar si ca pe un job stabil. Vreuna din pasiunea ta se regaseste in lista de mai jos?

 1. Fotografie

Daca esti pasionat de arta, ai o camera foto sau video mai performanta, atunci poti contracta oferte pentru diverse evenimente, in cadrul carora sa te ocupi de fotografii. Aceasta este o nisa foarte buna, deoarece vor fi organizate mereu astfel de evenimente la care este nevoie de un specialist de acest fel, de aceea nu ezita sa-ti pornesti un mic business “de weekend”.

 

 1. Blogging

In cazul in care manifesti o inclinatie catre scris, este timpul sa iti creezi un blog. Un numar din ce in ce mai mare de persoane aleg sa-si managerieze un blog pentru ca iti ofera marele avantaj ca poti posta materiale in timpul tau liber, nefiind conditionat de ceva. Si mai profitabile decat blogurile scrise sunt cele care au content video, asa numitele videobloguri, care sunt si ele in mare voga la momentul actual.

 

 1. Web design si graphic design

Daca ai cunostinte de programare, iar softurile de design grafic nu te sperie, trebuie sa stii ca sunt foarte multi freelanceri pe aceasta nisa de piata, iar veniturile castigate sunt destul de consistente. Partea buna e ca nu trebuie sa fii experimentat in acest domeniu, ci poti castiga bani si avand cunostinte de baza ori te poti perfectiona urmarind tutoriale gratuite.

 

 1. Traduceri

Cunosti o limba straina? Atunci poti sa castigi si din asta ceva bani. Traducerile reprezinta un domeniu din care se castiga foarte bine, deci ia in calcul si aceasta solutie.

Deschide-ti un mic business

Desi pentru a-ti deschide o afacere este nevoie de un capital initial de investitie, este mai bine sa investesti in ceva care iti va aduce profit pe termen mai lung. Daca nu ai ceva bani pusi deoparte sau nu iti ajung pentru acest scop, apeleaza ca ultima solutie la un credit bancar pe care sa il poti rambursa pe masura ce afacerea ta creste si veniturile se consolideaza. Poti sa-ti gasesti un partener cu care sa pui pe picioare business-ul si care sa cotribuie atat cu resurse materiale, dar si sa se implice efectiv in organizarea logistica. De exemplu, poti deschide un mini magazin online in care sa comercializezi pentru inceput o gama restransa de produse, pe care sa o extinzi pe parcurs. Exista o multime de alte idei de afaceri, important este sa o gasesti pe cea potrivita tie.

 

Ai nevoie de un mic ajutor financiar pentru a-ti transforma visul in realitate? Apeleaza la creditul cu buletinul oferit de ExtraSimplu! Poti intra in posesia sumei de bani de care ai nevoie intr-un mod simplu si rapid.

Sursa: www.hackinguniverity.com

 

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.