se incarca...

Secretele milionarilor: 5 pași pentru atingerea succesului financiar

Fiecare dintre noi ne dorim să ne îmbunătățim statutul financiar, însă acesta nu este neapărat un proces ce necesită timp, ci unul care trebuie să fie bine planificat. Stabilirea obiectivelor este o parte esenÈ›ială a obÈ›inerii  succesului financiar. Totodată, sunt È™i alÈ›i paÈ™i ce trebuie urmaÈ›i pentru a ajunge la prosperitate.

 

  1. StabileÈ™te un obiectiv concret. Un scop nu este acelaÈ™i lucru cu o dorință. S-ar putea să-È›i spui că vrei să fii lipsit de datorii sau să ai mai mulÈ›i bani în bancă, dar să faci din asta un obiectiv real înseamnă să nu îl pierzi din vedere. CâÈ›i bani vrei să aduni în bancă? Până când? Dacă achitarea datoriilor este obiectivul tău, calculează un buget necesar È™i prioritizează-le pe lista cheltuielilor.
  2. Împarte obiectivul în paÈ™i. Nu este de ajuns să te concentrezi exclusiv asupra rezultatului final, ci trebuie să stabileÈ™ti concret ce anume va trebui să faci pentru a ajunge acolo. Dacă obiectivul tău este de a vă aduna economiile, trebuie să stabileÈ™ti câÈ›i bani să adăugi la fondul de economii în fiecare lună, în fiecare săptămână sau chiar în fiecare zi, dacă este necesar.
  3. Află ce trebuie să faci pentru a-È›i atinge scopul. De exemplu, dacă trebuie să deschizi un nou cont de economii, fă asta înainte de a începe să acumulezi bani. Dacă ai deja un loc pentru a-i pune, este mai puÈ›in probabil că o să-i cheltui, întrucât vei fi mai motivat să economiseÈ™ti. Pe de altă parte, în cazul în care obiectivul tău este de te specializa în carieră, dăți seama ce abilități trebuie să ai È™i cum le veÈ›i dobândi: colegiu, cursuri suplimentare, cărÈ›i etc. Dacă există ceva ce îÈ›i lipseÈ™te È™i care te împiedică să atingi obiectivul, obÈ›ine-l imediat È™i elimină acest obstacol.

 

 • Leagă obiectul principal cu altele.  Ar trebui să setezi obiective pentru mai multe domenii ale vieÈ›ii tale. SituaÈ›ia financiară este doar o parte dintr-o imagine de ansamblu. Care sunt obiectivele tale pentru relaÈ›iile personale? Dar cele care privesc sănătatea? Casa ta? ÈšineÈ›i cont de toate aceste aspecte È™i nu lăsa deoparte nici o parte esenÈ›ială din viață, în timp ce te concentrezi asupra finanÈ›elor.

 

 1. Rămâi flexibil È™i nu te descuraja. Acesta este È™i unul dintre marile secrete ale miliardarilor din întreaga lume. Uneori este posibil ca obiectivele tale să aibă nevoie de o revizuire. Acest lucru este normal mai ales în momentele în care starea ta financiară este dezechilibrată de cheltuieli neprevăzute. Dacă este nevoie la un moment dat să apelezi la un împrumut de bani, nu înseamnă că nu poÈ›i depăși acest impas financiar. Dacă îÈ›i evaluezi progresul È™i găseÈ™ti că obiectivele pe care le-ai setat au fost prea ambiÈ›ioase, revizuieÈ™te-le, făcându-le mai accesibile. Este mai bine să îÈ›i adaptezi  obiectivele spre ceva mai realist decât să le abandonezi cu totul.
 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.