se incarca...

7 sfaturi utile pe care trebuie sa le urmezi daca vrei sa iei un credit pana la salariu

Conceptul de credit pana la salariu este din ce in ce mai intalnit in societatea moderna si se bazeaza pe nevoile urgente ale salariatilor. Exista din ce in ce mai multe institutii financiar nebancare ce ofera astfel de credite si reprezinta optiuni viabile pentru cei aflati in situatii neplacute din punct de vedere financiar.

Inainte de a accesa un astfel de credit insa, este bine sa stii o serie de lucruri si sa urmezi niste sfaturi. Este usor sa iei bani, in condiiile in care poti obtine un credit online, nu ai nevoie de multe documente si poti avea finantarea dorita in doar cateva ore. Ceea ce este mai greu insa, este sa ii inapoiezi. Un credit rapid nu este asemanator cu un credit bancar.

 

Asadar, daca iti doresti ca totul sa decurga normal, este bine sa urmezi o serie de sfaturi utile.

 

Citeste cu atentie toate conditiile impuse de IFN

 

Exista cateva zeci de institutii nebancare in Romania, fiecare cu dobanzile si cu regulile sale. Este bine sa citesti cu mare atentie fiecare detaliu, pentru a te asigura ca un astfel de credit este perfect pentru tine.

Calculeaza-ti bugetul

 

Creditele rapide sunt oferite pe perioade scurte de timp. Termenul de “ pana la salariu” este cat se poate de concludent in acest sens. Asigura-te ca in momentul in care trebuie sa rambursezi suma imprumutata ai la indemana acesta suma, cu tot cu dobanzile aferente. In caz contrar, riscul de a pierde foarte multi bani sunt majore.

Ia un astfel de credit doar in cazul in care ai o urgenta!

 

Este bine sa accesezi un astfel de credit doar in momentul in care ai o urgenta. Avantajul major pe care il ofera este faptul ca se acorda extrem de rapid, insa trebuie sa ai in vedere faptul ca impune dobanzi mai mari decat in cazul unor credite bancare si ca atrage cu sine conditii de rambursare ceva mai stricte. Acest tip de credit nu este destinat reamenajarii casei, achizitiei de electronice sau electrocasnice si plecarii in concediu.

Intreaba!

 

Este bine sa semnezi un contract de creditare doar in momentul in care ai toate informatiile cat se poate de clare. Pentru asta, este bine sa pui cat mai multe intrebari reprezentantilor institutiei de la care soliciti creditarea.

Nu imprumuta mai mult decat ai nevoie!

Una dintre greselile majore pe care le fac cei ce acceseaza credite de acest fel este faptul ca imprumuta mult mai multi bani decat ar trebui sa imprumute. Acest lucru duce la dobanzi mai mari si la eventuale probleme in momentul rambursarii. Calculeaza-ti cu atentie bugetul si imprumuta exact suma de care ai nevoie, in asa fel incat sa poti rezolva problemele urgente fara a genera altele noi.

Nu accesa un credit pana la salariu pentru a plati alte datorii!

Rambursarea altor datorii cu un credit pana la salariu nu este niciodata o idee buna. Acest lucru poate atrage cu sine cresterea gradului de indatorare si ajungerea la incapacitate de plata.

In momentul in care iei salariul, sau pensia, achita creditul!

Achitarea creditului trebuie sa fie o prioritate in momentul in care ai suma necesara pentru a-l acoperi. Daca nu ai suma necesara, cea mai buna solutie este de a purta o discutie cu reprezentantii institutiei de creditare si de a gasi, impreuna cu ei, o varianta alternativa.

 

Sursa foto: pixabay.com

  • Telefon:

    Suport Clienti:

    0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

    0784.777.444

  • Email:

    salut@extrasimplu.ro
  • Program de lucru cu publicul:

    Luni - Vineri

    09:00 - 18:00

  • Adresa de corespondenta:

    - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

    Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

  • Reclamatii:

    Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

  • Protectia datelor:

    Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.