se incarca...

Solutii pentru cand vrei sa calatoresti si nu ai bani

Sursa: https://img.buzzfeed.com

 

Oricat de mult ne-am dori sa facem diverse activitati, ne lovim frecvent de bariera financiara. Banii merg in parte catre cheltuielile care sunt absolute necesare, pe cand relaxarea si distractiile raman in plan secund, de multe ori, nemaidispunand de finantarea necesara.

Visezi sa calatoresti in toata lumea insa bugetul te impiedica sa faci acest lucru? Avem cateva ponturi utile prin care sa iti indeplinesti dorinta!

 1. Calatoriile low budget

Un pont foarte bun de a calatori este sa alegi modalitatile low buget. Astfel, poti alege sa calatoresti in extrasezon, cand preturile agentiilor de turism si a celor de transport sunt mai mici, sau poti sa iti alegi destinatia din timp si sa profiti de ofertele de tip early-booking.

De asemenea, ce mai poti face este sa optezi pentru mijloace de transport mai ieftine; de exemplu, in loc sa cumperi un bilet de avion business class poti sa iti rezervi un loc la low budget, sau de ce nu, sa calatoresti cu autocarul ori cu masina personala alaturi de gasca de prieteni, cu care poti imparti costurile combustibilului.

Ce mai poti face pentru a-ti reduce cheltuielile de vacanta este sa urmaresti sectiune de travel a site-urilor care ofera vouchere. Astfel, poti gasi atat un loc in care sa te cazezi cu bani mai putini, dar si biletele reduse pentru avion sau autocar etc.

Daca vrei sa calatoresti cu bani putini, vaneaza cele mai bune oferte pe site-urile de profil.

 1. Fa un imprumut

Daca nu ai economisit deloc, solutia evidenta este un imprumut. Iar aici ai mai multe alternative: fie poti imprumuta o suma de bani de la un membru al familiei, de la un prieten, sau de la o institutie creata cu acest scop. ExtraSimplu poate fi salvarea de care ai nevoie in acest caz, din mai multe motive. In primul rand, iti oferim imprumuturi de pana la 6.000Ron, bani care iti sunt suficienti pentru a-ti acoperi, daca nu integral, cel putin o parte din costuri. In al doilea rand, daca te-ai hotarat spontan ca vrei sa pleci cu prietenii la mare, nu va trebui sa astepti prea mult pana ce vei primi banii. Tot ce trebuie sa faci tu este sa ne specifici suma solicitata, sa ne transmiti (prin e-mail, este mai eficient, dar poti si prin posta) o copie a cartii de identitate si a extrasului de cont pentru a stii unde sa iti viram banii. In functie de perioada de rambursare stabilita, va fi calculata dobanda aferenta imprumutului, asa ca ai destul timp sa inapoiezi banii dupa ce te vei intoarce din vacanta.

Solicita un credit avantajos, online si rapid de la ExtraSimplu!

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.