se incarca...

Tot ce trebuie sa stii despre IFN-uri

Desi nu atat de cunoscute precum institutiile bancare, cele nebancare sau IFN-urile, dupa forma lor abreviata, reprezinta o sursa buna de finantare atunci cand nu mai detii controlul cheltuielilor. Atentie, insa, se recomanda ca ele sa fie solicitate in privinta primirii unui imprumut in conditiile in care esti o persoana majora si, desi nu iti este necesara niciun document care sa ateste acest lucru, sa te asiguri ca ai posibilitatea de a achita, integral sau in rate, suma dorita.

Ce sunt IFN-urile?

Institutiile Financiare Nebancare sunt societati autorizate care crediteaza imprumuturi financiare online, prin telefon sau SMS. Activitatea lor se subordoneaza Bancii Nationale a Romaniei si a organelor legislative de control in domeniul bancar, deci nu exista riscul ca ea sa fie ilegala. Principala caracteristica a IFN-urilor este ca, de regula, finanteaza sume mici de bani, in limita medie a 6.000 RON. De exemplu, ExtraSimplu ofera credite rapide de minim 200 de lei si pana la pragul maxim de 6.000 de lei.

 

Un alt avantaj major care si diferenteaza, de fapt, institutiile IFN de cele bancare este aceea ca nu ai nevoie de garantii sau giranti pentru creditarea lor, asta si datorita faptului ca sumele imprumutate nu sunt foarte mari. Exista, totusi, si in acest caz anumite consecinte care apar in urma neefectuarii la timp a platii pentru suma de bani solicitata. Aceastea pot aparea sub forma unor penalitati pe care solicitantul sa le achite, ceea ce se adauga la suma initiala de plata sau, in cazurile cele mai grave, IFN-ul isi rezerva dreptul de a comunica situatia unei firme de creante, care sa initieze procedurile necesare recuperarii banilor. ExtraSimplu ofera posibilitatea de amanare a termenului de plata, atata timp cat unul dintre consultanti este instiintat, ajungandu-se la un comun acord in ceea ce priveste fie o reesantionare a platii, fie a extinderii perioadei de contract. Esantionarea in rate fixe, de comun acord cu clientul, poate fi un avantaj care serveste scopului de a plati la timp si integral suma contractata.

Rapiditate si facilitate: 2 caracteristici ale creditelor IFN

Institutiile Financiare Nebancare sunt recunoscute pentru rapiditatea si facilitatea cu care acorda credite. Pentru solicitarea unui astfel de credit, termenul de raspuns este de aproximativ 24-48 de ore si de cele mai multe ori este unul pozitiv.

 

Creditele online, cunoscute si sub pseudonimul de credite rapide, sunt de asemenea usor de obtinut prin prisma faptului ca nu necesita decat copia de pe buletin si copia de pe extrasul de cont, pentru ca imprumutul se acorda prin virament bancar.

 

ExtraSimplu este solutia la indemana pentru problema ta urgenta. Acceseaza site-ul nostru sau contacteaza telefonic specialistii nostri si vei primi rapid banii de care ai nevoie.

 

www.plusgoogle.com

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.