se incarca...

Cu ExtraSimplu, este o joaca sa faci bani! Descopera aplicatia “Castiga cu Efi!”

Muncesti foarte mult pentru a-ti rotunji veniturile si totusi, banii nu iti ajung nici macar pana la urmatorul salariu? Poate ar fi momentul sa iei o pauza si sa te relaxezi! Noi iti spunem ca sa faci bani este o joaca!

Iei un credit online si rapid, iar apoi te invitam la joaca!

Majoritatea oamenilor au joburi stresante, care nu sunt nici pe departe asa de bine remunerate pe cat ar trebui. Astfel, se intampla deseori sa fim pusi in situatia in care banii necesari pentru acoperirea cheltuielilor lunare sa fie insuficienti. In astfel de momente incercam sa gasim modalitati prin care sa ne rotunjim veniturile, insa nu intotdeauna ajungem sa obtinem ceea ce ne-am dorit.

Prin urmare, la ExtraSimplu iti oferim moduri mult mai usoare de a face rost de banii necesari!

Cu noi este mai mult decat simplu sa obtii banii care te vor ajuta sa iti acoperi cheltuielile! Iti oferim posibilitatea de a opta pentru solicitarea unui credit online si rapid, pentru care nu vei avea nevoie decat de buletin si de un extras de cont. Imprumuturile noastre fara garantii te vor ajuta sa scapi de stresul si disconfortul creat de lipsa banilor si, pentru ca nu ne dorim sa te constrangem, vom incerca sa gasim impreuna o solutie si in situatia in care ne-ai anunta la timp ca nu poti rambursa creditul in termenul stabilit initial.

In plus, iti oferim si modalitati distractive de a castiga bani. Efi este prietenul nostru si implicit al tau atunci cand ai nevoie de sprijin financiar! Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia si sa te joci alturi de el; iar de restul se va ocupa el. Efi are tot timpul ceva pus deoparte, asa ca poti apela la ajutorul in zilele in care pare ca mai este atat de mult pana la urmatorul salariu!

Ce surpriza iti ofera Efi? Ei bine, daca il vei insoti in mica sa aventura, ajutandu-l sa colectioneze cat mai multe monede in timp ce se plimba cu skateboardul, el te va rasplati cu vouchere de reducere. Pe acestea le poti utiliza mai apoi pe platforma noastra de creditare, oferindu-ti discounturi la creditele pe care urmeaza sa le soliciti.

Cum functioneaza aplicatia “Castiga cu Efi”

E foarte usor sa te bucuri de ajutor din partea lui Efi. Descarca aplicatia de pe Appstore (pentru iOS) sau de pe Magazin Play (pentru Android) si, cu ajutorul senzorului de acceleratie al telefonului mobil, ajuta-l pe prietenul tau sa se fereasca de pericole si sa adunati impreuna cat mai multe monede. Daca veti reusi sa strangeti impreuna cat mai multi bani, vei primi cadou vouchere de reducere, aplicabile pentru creditele rapide de la ExtraSimplu!

 

Sursa: pixabay.com • Telefon:

  Suport Clienti:

  021.9258 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Chat:

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.

Castiga cu Efi

Descarca acum jocul!