se incarca...

Verificare cost

Folosește calculatorul de pe site pentru a seta suma de care ai nevoie și perioada în care vrei să rambursezi creditul.


Vezi costul creditului.


Înainte de a aplica, ține cont de faptul că Extrasimplu este o soluție pe termen scurt și nu este neapărat cea mai ieftină. Nu ar trebui să aplici pentru un credit dacă ai dificultăți financiare mari sau alte datorii.

Aplicare online

Aplici online – fără acte și drumuri obositoare la bancă. O să avem nevoie doar de o copie a cărții de identitate și un extras de cont.


Vei face o tranzacție de 0.10 lei pentru a ne asigura că totul este în regulă cu contul tău.

Raspunsul la aplicatie

Vom analiza aplicația ta și în maximum câteva ore te vom anunța dacă ai fost acceptat.

Decizia este a ta

Dacă aplicația ta este acceptată, îți vom trimite contractul. Citește-l cu atenție și dacă ești de acord cu termenii și condițiile acestuia, semnează-l.


În cazul în care contractul de credit este semnat de către Client până în ora 17:00 într-o zi lucrătoare, S.C. IFN EXTRA FINANCE S.A. ordonă transferul creditului în aceeași zi, fără să fie direct responsabilă de data efectivă a intrării banilor în contul Clientului.

Rambursarea creditului

Rambursarea la termen. Dumneavoastră veți rambursa creditul + dobânda în ziua de scadență, fără alte comisioane sau costuri.


Rambursarea anticipată. În cazul în care dispuneți de fonduri și doriți să achitați mai devreme creditul, puteți face acest lucru fără comisioane. Plătiți doar creditul + dobânda calculată până în ziua rambursării.


Dobânda. Este de 1,2% / zi din credit și este fixă pe toată durata creditării.


Penalizări în cazul în care creditul nu este rambursat la termen. Dobânda penalizatoare este de 2% pe zi din sold până la achitarea integrală a datoriei. Aceasta se percepe doar dacă ați depășit termenul de rambursare.


Dreptul de retragere. Aveți dreptul ca în termen de maximum 14 zile de la semnarea contractului online să vă răzgândiți.
 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.