se incarca...

Exemplu reprezentativ de calcul pentru un credit in valoare de 3.000 lei pe o perioada de 30 zile:

Plata la termen:

Suma 3.000 LEI

Durata Creditului este de 30 zile, începând cu data finanțării.

Dobanda 1.2% / zi

Dobânda este FIXĂ pe toată perioada contractuală. Dobânda aferentă perioadei de rambursare se calculează după formula: D= S*RZD*NZ, Unde: S = valoarea creditului, RZD = rata zilnică a dobânzii, Nz = numărul de zile calendaristice.

DAE 4.114,27%

Valoarea totală pe care va trebui să o achitați (suma împrumutată + dobândă): 4.080 lei

Va trebui să achitați următoarele: principal și dobândă într-o singură tranșă, nu mai târziu de data scadentă. Dobânda și/sau costurile se plătesc în felul următor (ordinea de acoperire): dobânda penalizatoare, dobânda, principalul și eventualele cheltuieli aferente procedurii de executare.

Plata cu intarziere*:

Rata dobânzii penalizatoare se calculează pe bază de procent fix ce nu poate fi mai mare de trei puncte procentuale, care se adaugă la rata dobânzii curente şi se aplică la principalul restant.

Intarziere 2 zile peste data scadentei

Rata dobanzii penalizatoare 1.2% / zi

Rata dobânzii penalizatoare se calculează pe bază de procent fix ce nu poate fi mai mare de trei puncte procentuale, care se adaugă la rata dobânzii curente şi se aplică la principalul restant.

Penalitate pentru 2 zile intarziere 72 lei

În cazul neachitării sumelor datorate, Extra Simplu are dreptul să pună în executare contractul de credit. Pentru creditul reziliat, Extra Simplu are dreptul să încaseze dobânda penalizatoare pentru fiecare zi stabilită conform contractului şi să apeleze la orice companie de recuperare a creanţelor, debitelor, datoriilor sau prin avocat, caz în care acest cost va fi imputat clientului.

Avertizare: Plățile neefectuate ar putea să aibă consecinţe grave pentru dumneavoastră (ex. executare silită) şi să îngreuneze obţinerea de credite.

* exemplul porneste de la ipoteza ca nu a fost facuta nicio plata din cei 4.080 lei datorati initial


Model documente

Informatii credite si dobanzi

Cu noi ai toate informatiile de care ai nevoie, la vedere. Consulta tabelul de mai jos pentru mai multe detalii cu privire la creditul ExtraSimplu.

Tip Credit Dobanda Plafon Perioada max.
Credit
(client nou)
1.2% / zi 200 - 6.000 RON de la 5 la 30 zile
Credit
(client existent)
1,2% / zi *
*se ofera discount-uri in functie de gradul de bonitate
200 - 6.000 RON de la 5 la 45* zile
*disponibil pentru clientii care platesc la scadenta