se incarca...

13 lucruri pe care sa NU le faci cand iei un credit de nevoi personale

Te confrunti cu situatia in care esti nevoit sa aplici pentru un credit nevoi personale? Nu este nimic grav, foarte multi oameni aleg aceasta modalitate de a-si acoperi cheltuielile atunci cand banii nu sunt suficienti pentru asta. Daca ai aflat dintr-un alt articol ce anume trebuie sa faci atunci cand iei un credit rapid,  este cazul sa afli si care sunt cele 13 lucruri pe care sa NU le faci in aceasta situatie:

 

 1. Nu te agita - faptul ca ai ramas fara bani nu e un motiv de tragedie si, in plus, calmul te va ajuta sa solutionezi problema cat mai repede!

 

 1. Nu lua o decizie pripita - compara mai multe oferte de la diversele banci sau IFN-uri care te pot ajuta si abia apoi fa o alegere.

 

 1. Nu lua un credit daca nu e necesar - un credit de nevoi personale, dupa cum ii spune si numele, se solicita doar in situatii urgente, pentru cheltuieli neprevazute.

 

 1. Nu ignora dobanzile si comisioanele - e esential sa cunosti toate aceste lucruri, pentru ca reprezinta bani pe care v-a trebui sa ii scoti tot din buzunarul tau.

 

 1. Nu imprumuta mai mult decat ai nevoie - aproximeaza suma de bani de care ai nevoie pentru a-ti acoperi cheltuielile care au aparut si nu imprumuta mai mult.

 

 1. Nu semna contractul fara sa-l citesti -  graba strica treaba intotdeauna, iar semnarea contractului de creditare fara a-l citi inainte iti poate aduce surprize neplacute.

 

 1. Nu uita sa platesti la timp ratele - daca nu iti returnezi datoria la timp vei plati sanctiuni si vei avea un istoric de plata nefavorabil.

 

 1. Nu cheltui necontrolat - odata ce ai facut un imprumut, trebuie sa te asiguri ca vei avea cum sa-l rambursezi, asa ca nu fii mana larga!

 

 1. Nu face un credit pentru a stinge un imprumut in derulare - daca ai deja un imprumut pe care nu ai finalizat sa il rambursezi, cu siguranta ca nu e o idee buna sa faci un altul!

 

 1. Nu te imprumuta daca nu ai o sursa de venit - fa un imprumut numai daca stii ca ai posibilitatea de a returna suma de bani pe care ai luat-o.

 

 1. Nu face un credit cu rate variabile - va fi mult mai simplu sa-ti gestionezi bugetul daca iei un credit cu rate fixe, pentru ca vei sti la ce sa te astepti.

 

 1. Nu te imprumuta pentru altcineva - un credit de nevoi personale are scopul de a-ti rezolva tie problemele financiare la un anumit moment dat, iar contractarea unui credit pentru o alta persoana implica riscuri.

 

 1. Nu lua credit din alta parte decat de la ExtraSimplu! Iti oferim cele mai bune dobanzi si cele mai avantajoase oferte de creditare pentru nevoile tale!

 

Sursa: pexels.com

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.