se incarca...

Credite Rapide

Extrasimplu este o solutie rapida de a obține un credit in cel mai scurt timp.

Credite rapide pentru nevoi diverse

ExtraSimplu reprezintă soluția ideală pentru urgența ta financiară!

ExtraSimplu reprezintă soluția ideală pentru urgența ta financiară! Poți alege sume cuprinse între 200 și 6.000 de lei, cu dobândă fixa pe zi, comisioane zero și costuri la vedere! În plus, primești banii în timp record direct în contul tău bancar pentru a-i putea folosi de îndată!

Este extrem de ușor și de rapid de obținut: ai nevoie de o copie după buletin și una după extrasul de cont. Se vor solicita acte suplimentare doar în cazuri speciale.

Aplică online pentru credit, urmează pașii, atașează documentele și ai banii pe card. După semnarea contractului, noi îți transferăm suma de bani în maxim 2 ore, dar bănuții pot fi vizualizați în cont într-un interval de timp de 1 zi lucrătoare, în funcție de banca clientului, de existența zilelor nelucrătoare sau de alte motive obiective ce nu pot fi controlate de către echipa Extra Simplu.

Despre Credit:

Trăim în era tehnologiei și tocmai de aceea am decis să îți oferim un credit 100% online.

Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi datele de pe site-ul nostru, iar banii îi vei primi direct în contul tău bancar.

NU este nevoie să te deplasezi la sediul nostru! Totul se petrece online pentru ca urgența ta financiară să fie rezolvată cât mai rapid și sigur.

Despre Credit:

Oricând ai nevoie de o sumă de bani cuprinsă între 200 și 6.000 lei, poți apela cu încredere la noi!

Îți oferim un credit de nevoi personale sigur și rapid, iar modalitatea de obținere este cum nu se poate mai simplă, astfel ca ție să nu îți rămână altceva de făcut decât să te bucuri de suma împrumutată.

Despre Credit:

Ești înscris la Biroul de Credite, dar ai nevoie urgentă de bani?

Suntem aici pentru tine cu un credit rapid și ușor de obținut doar cu buletinul și extrasul de cont. Nu contează că este restanțier! Suntem aici să te ajutăm!

Despre Credit:

Îți punem la dispoziție un credit de nevoi personale pentru care nu trebuie să garantezi cu absolut nimic. Nu ai nevoie de girant, proprietăți și nici de alte acte în afară de o copie după actul de identitate și extrasul de cont.

Despre Credit:

Despre Credit

Detalii

Cerinte Generale

Detalii

Intrebari Frecvente

Detalii

Informatii credite si dobanzi

Cu noi ai toate informatiile de care ai nevoie, la vedere. Consulta tabelul de mai jos pentru mai multe detalii cu privire la creditul ExtraSimplu.

Tip Credit Dobanda Plafon Perioada max.
Credit
(client nou)
1.2% / zi 200 - 6.000 RON de la 5 la 30 zile
Credit
(client existent)
1,2% / zi *
*se ofera discount-uri in functie de gradul de bonitate
200 - 6.000 RON de la 5 la 45* zile
*disponibil pentru clientii care platesc la scadenta