se incarca...

5 avantaje pe care le ai daca accesezi un credit rapid

Foarte multe persoane apeleaza la credite, intrucat veniturile lunare nu acopera toate cheltuielile pe care le au, in special pe cele neprevazute.

Creditele nebancare au inceput sa fie cautate si accesate din ce in mai des. Acestea sunt puse la dispozitie de societatile financiare nebancare tuturor cetatenilor romani, asigurandu-le o solutie personalizata de creditare pentru rezolvarea unor urgente.

Creditele bancare sunt imprumuturi mici, care nu depasesc suma de 2000 lei si care pot fi rambursate in functie de termenul ales de catre fiecare client. Sunt solutii financiare menite sa rezolve nevoi urgente, care nu mai pot fi amanate.

Care sunt cele mai importante avantaje ale unui credit nebancar?

 • Este disponibil pentru oricine. In ultima perioada, bancile au inceput sa fie din ce in ce mai restrictive cu privire la acordarea unui credit. Cerintele sunt mai exigente si nu orice persoana fizica poate beneficia de acesta finantare. In plus, la banca exista posibilitatea sa nu va fie acceptata cererea de credit, in cazul in care nu ati fost un platitor bun in trecut.

  ExtraSimplu, pe de alta parte, functioneaza diferit. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca fiecare aplicant sunt urmatoarele: sa fie cetatean roman, sa aiba peste 18 ani, sa detina un telefon mobil si sa aiba un cont in care sa se vireze venitul cu un card atasat. Fiecare solicitare este analizata si verificata si, daca in urma acestor proceduri se constata ca toate conditiile au fost indeplinite, cererea de credit este aprobata.

 • Poate fi accesat online de oricine. Platforma ExtraSimplu functioneaza in mediul online astfel ca timpul de accesare al creditului este mai mic. Nu veti fi nevoit sa va deplasati si nici sa stati la cozi interminabile. Dupa aplicarea pe platforma online, banii iti vor fi virati in maximum doua ore de la aprobare si pot fi vizualizati in cont intr-un interval de maxim o zi lucratoare in functie de banca clientului.

 • Rapid si simplu - asa se obtine un credit ExtraSimplu. Puteti aplica doar cu doua acte, si anume copie dupa cartea de identitate si extrasul de cont in care se vireaza venitul (doar in cazul exceptionale se solicita documente suplimentare). Dupa completarea formularului si aprobare vi vi se vor vira banii instant in cont.

 • Nu se percep comisioane : Extra Simplu nu percepe comisioane pentru credit, de tipul celor de acordare, administrare sau rambursare anticipata. In plus, dobanda zilnica este fixa pe toata perioada imprumutului.

 • Nu trebuie sa ipotecati casa sau alte bunuri de valoare. Una dintre cerintele frecvente ale bancilor este sa oferiti o garantie, de cele mai multe ori imobiliara. Un credit nebancar nu va cere o astfel de garantie, dar in cazul in care nu veti rambursa creditul conform conditiilor contractuale, societatea are dreptul sa incaseze dobanda penalizatoare pentru fiecare zi de intarziere sau sa apeleze la serviciile unei companii de recuperare a creantelor.

Accesarea acestor credite nebancare va va ajuta sa va rezolvati rapid, simplu si sigur orice problema urgenta. Indiferent de suma imprumutata, acest credit isi va face datoria de a fi o solutie personalizata pentru fiecare problema financiara. Apeleaza la un credit oferit de ExtraSimplu si va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.