se incarca...

De ce sa NU te imprumuti la prieteni?

Data de salariu este pentru fiecare un moment in care evaluam toate cheltuielile, platim facturile si tot atunci tragem linie si vedem exact cu ceea ce am ramas. De cele mai multe ori se intampla ca la finalul fiecarei luni de munca sa ne dam seama ca nu ne putem duce la indeplinire toate obligatiile sau ca nu putem sa ne permitem sa facem o anumita investitie, desi ne-o dorim destul de mult.

Fie ca este vorba despre plata facturilor lunare, fie ca ne dorim sa restituim un imprumut cu scadenta in acea perioada, ne dorim sa renovam, sa plecam in vacanta sau pur si simplu avem nevoie sa achitam tabara copilului – toate acestea sunt normale si ca atare ne dorim o situatie ``salvatoare`` atunci cand banii nu ajung. Multi dintre noi ne gandim imediat sa cerem un imprumut la prieteni pentru a ne rezolva problema, insa putini cunosc ca aceasta poate fi o provocare care ar putea curma relatia de prietenie.

Iata mai jos de de sa nu te imprumuti la prieteni:

 

1. Este posibil sa nu dispuna de suma de bani respectiva

Desi te gandesti ca ar putea sa te ajute cu o anumita suma de bani, de care ai nevoie pentru a rezolva problema respectiva este posibil sa primesti un refuz intrucat nu dispun de suma de bani respectiva. Si cum nu este tocmai bine sa ne cunoasca toti problemele, ar trebui ca mai inainte de a face acest prim pas sa te gandesti destul de bine si de ce nu sa soliciti un imprumut IFN la extrasimplu.ro, care se acorda rapid, fara formalitati numeroase si astfel in 24 de ore de la completarea solicitarii vei avea banii direct in cont.

 

2. Respectarea scadentei

Iata un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere. Chiar daca iti sunt prieteni, mai mult ca sigur te vor intreba cand anume poti sa le restitui sumele de bani sau chiar mai mult decat atat s-ar putea sa iti spuna ca au nevoie de bani intr-o perioada in care tu nu vei avea cum sa ii restitui. Vei fi tentat sa ii accepti si apoi va trebui sa incerci sa faci rost din alta parte pentru a-i inapoia. Nu uita ca desi aveti o relatie de prietenie, datoria este datorie si trebuie restituita intocmai cum ai promis. Iar daca vei avea intarzieri, s-ar putea ca acestea sa determine ruperea prieteniei voastre si este pacat. Daca vei aplica la un credit rapid la extrasimplu.ro vei putea sa stabilesti singur modalitatea de inapoiere a banilor, astfel ca totul se desfasoara foarte usor.

 

3. Nu iti doresti sa afle toti prietenii vostri comuni

Daca ai nevoie de o suma de bani pentru ca ai o problema nu iti doresti sa afle toti ceilalti. Daca te afli intr-un cerc mare de prieteni comuni s-ar putea ca toti sa afle la un moment dat problema prin care treci si de aceea este bine sa te gandesti de mai multe ori daca sa faci acest pas sau nu. Obtinerea unui credit rapid se face usor, nu ai nevoie de garanti sau garantii suplimentare si mai ales poti obtine suma de care ai nevoie intr-o perioada scurta de timp.

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.