se incarca...

Care sunt avantajele unor credite nebancare urgente?

Exista uneori situatii in care banii efectiv nu iti ajung. Fie ca vorbim despre o problema urgenta sau de o situatie in care vrei cu tot dinandinsul sa cumperi un anumit obiect, in mod cert ai nevoie de o solutie financiara rapida si la indemana ta. Daca cei din jurul tau nu au capacitatea de a te ajuta, atunci va trebui sa iti indrepti atentia catre un imprumut de la institutiile specializate, insa in ce masura poti fi sigur ca primesti ceea ce ai nevoie?

 

Daca ai nevoie urgenta de bani, ar trebui sa stii ca solutiile mai pot veni si din credite nebancare urgente. Fata de creditele obisnuite, accesate cu ajutorul bancilor, supuse termenilor si conditiilor acestora, creditele nebancare urgente ne ofera mai multe avantaje, pe care nu avem cum sa le trecem cu vederea.

 

Rapiditate

 

Un credit nebancar va respecta caracterul urgent al problemei tale. Chiar daca ai nevoie de bani pe loc, sau chiar daca ai nevoie de ei peste cateva zile, banii vor ajunge la tine in cel mai scurt timp. Ii vei putea ridica din cont, sau de la banca cu care lucreaza institutia nebancara, avand in acest sens nevoie doar de cartea de identitate care sa te autentifice. Accesarea acestor imprumuturi se face avand in vedere suma necesara, insa cumulata si cu conditiile pe care institutia care ii ofera, le are.

 

Sunt momente in care poate ca nu avem la dispozitie anumite sume de bani si atunci este indicat sa avem in vedere acest tip de imprumut. Banii pot ajunge la in cont in aceeasi zi, in functie de momentul depunerii solicitarii si de traseul verificarilor. De cele mai multe ori aceste verificari insa se realizeaza in mod rapid, iar tu te poti bucura de bani in cel mult o zi.

 

Fara acte inutile

 

Stii cum e atunci cand pleci la banca, pentru a accesa un credit si pentru aceasta esti nevoit sa cari dupa tine un dosar intreg? Ei bine in cazul institutiilor nebancare care ofera astfel de imprumuturi pe termen scurt, acest lucru nu este necesar. Vei avea nevoie de o atestare a veniturilor tale, dar si de cartea ta de identitate, adica un minim necesar care sa ateste capacitatea ta de a rambursa suma imprumutata. Aceste documente vor putea fi trimise din interiorul casei tale, fara a fi nevoit sa fugi cu ele prin oras. Vei avea nevoie de o imprimanta si de documentele solicitate, in original sau conforme cu originalul.

 

Specialistii din aceste institutii cunosc foarte bine nevoia ta in ceea ce priveste banii si tocmai de aceea ofera solutii potrivite fiecarui solicitant, fara a cere acte suplimentare, decat daca situatia o impune. De asemenea, datele tale cu caracter personal sunt protejate, astfel incat tu nu va trebui sa te temi din acest punct de vedere.

 

Bani albi pentru zile negre

 

Este important sa stii ca in vreme ce un credit de la banca poate fi dificil de accesat, necesitand in acelasi timp o multitudine de acte, de nervi si de drumuri la banca, un credit nebancar poate fi usor de luat. Cu un credit nebancar urgent iti asiguri necesarul de bani pentru problema ta, astfel incat aceasta sa poata fi rezolvata in timp util. Un astfel de fond de urgenta iti poate asigura necesitatile de moment, fara a fi nevoie sa astepti inutil.

 

Avantajele unui astfel de credit nebancare sunt multiple, insa la randul lor, au si anumite cerinte ce trebuie respectate. Ca orice imprumut, si un credit nebancar va necesita rambursarea intr-o anumita perioada prestabilita, astfel incat colaborarea sa fie eficienta pentru ambele parti.

 

In concluzie, atunci cand nimeni nu te poate ajuta cu un imprumut, vei vedea ca aceste institutii nebancare chiar sunt o solutie pentru buzunarul tau, in consecinta chiar merita  incercat.

 

Sursa foto: Pixabay.com

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.