se incarca...

Avantajele imprumuturilor pe termen scurt

De fiecare data cand te gandesti sa aplici pentru un credit, sunt cateva decizii esentiale pe care trebuie sa le faci. Perioada pentru care vrei sa contractezi creditul este la fel de importanta precum suma imprumutata, sau nivelul dobanzii. De obicei, creditele pe termen lung implica o responsabilitate mai mare, fapt care provoaca stres luna de luna. O solutie mai buna de luat in calcul o reprezinta solicitarea unui credit nebancar, pe termen scurt.

3 avantaje principale ale unui imprumut pe termen scurt

 

1. Intri rapid in posesia banilor

O alta denumire a imprumuturilor pe termen scurt este si cea de “credite rapide” si asta datorita faptului ca, de obicei, sunt solicitate pentru situatii in care nevoia de bani este urgenta. Tocmai de aceea, este bine sa stii cum functioneaza acest tip de credit, pentru situatiile in care trebuie sa rezolvi o problema si nu ai la cine sa te imprumuti. La maxim 2 ore de la solicitare, primesti banii direct in contul tau si acces la ei foarte rapid.

 

2. Este usor si comod de obtinut

Pentru a beneficia de un astfel de imprumut, nu este nevoie de multe documente. Solicitand un credit Extrasimplu, este nevoie doar de copia de pe buletin si de o foaie de varsamant care sa cuprinda numarul contului in care urmeaza sa fie virati banii. In plus, nu ai nevoie de nicio garantie si nici de un act doveditor al veniturilor tale si, pe langa asta, ai avantajul ca il poti solicita online sau prin SMS, fara sa fii nevoit sa te deplasezi pana la sediul institutiei.

 

3. Scapi mai repede de grija rambursarii

Termenele stabilite in cadrul contractarii unui imprumut pe termen scurt, sunt de obicei alese pentru perioade mai mici, de maxim 30 de zile pentru o suma nu mai mare de 6000 de lei, asa cum este in cazul Extrasimplu, de exemplu. Asta implica un grad de angajament mai scazut fata de creditor, fapt care iti ofera o stare de confort psihic. In plus, in cazul in care rambursezi suma imprumutata mai repede cat termenul prevazut, achiti doar dobanda acumulata pana in acel moment, ceea ce inseamna un efort financiar mai mic.

Cand sa apelezi la un credit pe termen scurt? (Setati h2)

Raspunsul este simplu: atunci cand ai nevoie urgenta de bani. Nu iti recomandam sa faci un obicei lunar din a contracta imprumuturi nebancare, insa atunci cand salariul nu ti-a mai ajuns pentru acoperirea unor cheltuileli neprevazute si care nu pot fi amanate pentru lunile viitoare, poti opta pentru un astfel de ajutor financiar. In general, apeleaza la un credit pe termen scurt cand ai o urgenta de natura medicala, o reparatie la masina care nu mai poate fi intarziata, mai concret, cand nu ai o alta modalitate mai rapida de a obtine banii pentru rezolvarea unei probleme importante.

Un sfat pe care ar fi bine sa-l urmezi este sa nu depasesti termenul de rambursare, pentru ca, in primul rand vor fi percepute taxe suplimentare, iar in al doilea rand pentru ca nu vei face decat sa prelungesti perioada in care iti vei face griji despre cum sa inapoiezi banii. Daca totusi te afli in imposibilitatea de a plati la timp ratele, transmite acest lucru consilierilor Extrasimplu, pentru a gasi impreuna o solutie convenabila pentru ambele parti.

 

Acum este mai mult decat simplu sa intri in posesia banilor de care ai nevoie! Alege dintre tipurile de credite cu buletinul de la Extrasimplu pe cel care se muleaza necesitatilor tale!

Sursa foto: www.thevillagetrader.com

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.