se incarca...

Credite fara garantii de la Extra Simplu

Deseori ne regasim in situatia in care suntem nevoiti sa imprumutam anumite sume de bani, mai ales cand ne complesesc cheltuielile. Fiecare institutie financiara nebancara are procedurile ei specifice pe care le aplica in acordarea acestor tipuri de credite. Cel mai recomandat ar fi, inainte de a alege institutia financiara nebancara la care sa soliciti un imprumut de acest fel, sa verifici daca aceasta solicita garantii (giranti).

Ce sunt garantiile pentru creditele bancare?

La solicitarea unui credit obisnuit de la o banca trebuie sa faci dovada ca ai venituri lunare stabile in baza carora se stabileste daca esti eligibil pentru acordarea creditului. Daca raspunsul este pozitiv, se stabileste suma maxima ce iti poate fi acordata. In plus, imposibilitatea de nerambursare a sumei imprumutate trebuie sa fie acoperita printr-un girant sau o garantie. Asta lucru inseamna ca, in cazul in care din anumite motive nu mai poti returna banii primiti, depasind termenii din contractul semnat, banca iti va pune poprire pe venituri sau iti va instraina un bun material pe care il detii pentru recuperarea banilor.

Ce presupun creditele fara garantii Extra Simplu

Ce alternativa ai insa cand nu ai cu ce sa girezi un imprumut sau pur si si simplu consideri ca aceasta conditie pe care majoritatea bancilor o impun este riscanta? Solutia este simpla: apelezi la Institutii Financiare Nebancare. Acestea au diverse programe de creditare rapida si la distanta, fara garantii. ExtraSimplu este unul dintre IFN-urile care ofera astfel de credite. Doar in cazuri exceptionale sunt solicitate si alte documente la cererea de imprumut, pe langa copia cartii de identitate si a extrasului de cont in care sa fie virat venitul. In rest, poti sa obtii rapid banii de care ai nevoie, pana in limita a 6.000 RON. Timpul de rambursare este de 30 de zile, insa pentru clientii care fac pentru prima data un astfel de credit, termenul se extinde chiar si pana la 75 de zile.

Cerintele generale pe care trebuie sa le indeplineasca un solicitant al unui astfel de credit sunt:

 • sa fie cetatean roman
 • sa aiba peste 18 ani
 • sa detina un telefon mobil
 • sa aiba un cont bancar in care sa se vireze venitul

Este foarte important ca inainte sa apelezi la solutia aceasta sa iei in calcul aspecte care tin de creditarea responsabila. Daca ai alte credite, de pilda, este bine sa amani contractarea unuia nou pana la incheierea celor existente. De asemenea, se recomanda ca acest tip de credit sa nu fie solicitat in mod regulat, ci doar ca mod de a achita cheltuielile urgente.

ExtraSimplu acorda credite nevoi personale fara garantii. Acum e mult mai usor sa primesti o suma de bani de care ai nevoie urgent, fara a fi nevoit sa apelezi la ajutorul prietenilor sau al familiei.

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.