se incarca...

Credite rapide pentru plata facturilor

Plata facturilor de intretinere este una dintre nevoile care ne dau batai de cap tot timpul anului. Iarna, insa, simtim si mai apasator acest efort financiar din cauza faptului ca, de obicei, consumul de gaze naturale in timpul iernii este mult mai ridicat decat in sezonul de vara, iar acest lucru se reflecta si in buzunarele noastre. Plata utilitatilor este cu certitudine o necesitate care, odata amanata, atrage penalizari sau chiar suspendarea serviciilor neachitate.

 

 

Plata facturilor - o urgenta accentuata pe timp de iarna

Este evident faptul ca mai ales iarna avem nevoie de confort in propria locuinta si ne referim mai ales la confortul termic, dar nu numai. Nu putem renunta la caldura, nici la lumina sau la alte utilitati precum internetul si cablul TV, insa ce putem face atunci cand ne vedem pusi in imposibilitatea de a plati facturile aferente acestor servicii? Desigur, daca nu sunt ceva bani pusi deoparte, acest lucru devine un stres major. Insa solutii exista: optiunea unui credit finantat de o institutie nebancara, respectiv pentru un credit de nevoi personale este una de luat in calcul.

 

Un mare avantaj al imprumuturilor rapide de nevoi personale este timpul foarte scurt in care poti sa primesti suma solicitata, deci nu este nevoie nici de un dosar stufos cu documente. ExtraSimplu ofera credit in limita a 6.000 de lei, pe baza unei copii de buletin si a unei copii de pe extrasul de cont in care vor fi virati banii. In functie de totalul facturilor, aceasta suma poate fi de ajuns incat sa-l acopere complet, pe perioada celor trei luni ale iernii. 

De ce este mai buna aceasta optiune decat cea de imprumut la prieteni sau la alti membri ai familiei? In primul rand, pentru ca exista o mare posibilitate ca si ei sa se afle in aceeasi situatie, iar atunci problema nu isi va gasi o solutie solicitandu-le ajutorul. Apoi, pentru ca un credit vine odata cu conditia ca el sa fie rambursat la timp, fapt care duce la responsabilizarea celui care l-a solicitat, fiind conditionat sa respecte termenele de plata. Desi privita ca o latura negativa, aceasta este benefica pentru solicitant, deoarece nu se va afla in situatia in care sa se infunde in datorii.

Imprumuta inteligent 

Inainte de a face un credit este bine sa ne asiguram ca alte solutii sunt epuizate si nu pot fi folosite. Acest fapt se bazeaza pe principiile sustinute si de ExtraSimplu - anume cele de creditare responsabila. Recomandam contractarea imprumuturilor de bani doar in situatii urgente, pentru rezolvarea unor situatii care nu mai necesita amanare.

Sursa: www.o.aolcdn.com

 

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.