se incarca...

Cum te ajuta un credit rapid sa te pregatesti pentru cheltuielile care vin odata cu toamna

Odata ce toamna isi face aparitia, este timpul sa faci un review financiar si sa regandesti bugetul necesar pentru lunile reci ale anului. De ce spunem asta? Pentru ca toamna pot aparea cheltuieli in plus, mai ales daca ai un copil care este elev sau student, dar si pentru ca vei avea nevoie de ceva mai multi bani in plus pentru plata facturilor, din moment ce se va adauga costul  consmului de gaze naturale. Pentru toate aceste situatii, fa-ti un plan de rezerva si afla cum te ajuta un credit rapid pentru nevoi personale sa le faci fata cu brio!

 

 • In primul rand, taxele de scolarizare sunt destul de mari, mai ales in cazul in care copilul tau a inceput un nou an universitar. Sa nu omitem faptul ca, pe langa acestea, trebuie sa iei in calcul si costul manualelor, al chiriei, in cazul in care va locui “in gazda”, dar totodata sa aloci o suma de bani si cumparaturilor care ii sunt necesare. Este posibil sa faci toate aceste lucruri fara sa ii tai din banii de buzunar? Da, suntem siguri ca iti este destul de greu sa acoperi toate aceste cheltuieli, insa nu uita ca, la nevoie, te poti baza pe creditele rapide la Extrasimplu.
 • Mai apoi, trebuie sa te gandesti ca temperaturile in scadere se vor resimti si in locuinta, asa ca nu pierde ocazia, acum cat inca gradele din termometru sunt destul de mari, de a-ti pregati casa pentru a face fata lunile reci ale anului. Verifica sistemul de incalzire si realizeaza eventualele reparatii sau, daca este nevoie, porneste cat mai repede lucrarile de izolatie termica a casei tale. Achizitioneaza-ti pilote calduroase, iar acum esti gata de toamna! Desigur ca si in aceasta situatie mana de ajutor pe care o vei primi din partea Extrasimplu este solutia salvatoare, asa ca solicita cat mai repede suma pe care ti-o doresti pentru a face toate aceste imbunatatiri ale casei.
 • Daca esti sofer, cand toamna isi intra in drepturi, trebuie sa ai bani deoparte pentru un set nou de anvelope potrivite sezonului. In plus, este indicat sa nu sari nici peste revizia auto dinainte de sezonul rece. Asigura-te ca sistemul de franare este pus la punct, lucru foarte important pentru ca vremea capricioasa poate cauza pericole si pe sosele; daca este cazul, inlocuieste stergatoarele si nu uita nici sa te aprovizionezi cu o cantitate generoasa de lichid de parbriz! Inainte sa treci pe la service, solicita un credit online de la Extrasimplu!

Sursa foto: https://saidmagazine.files.wordpress.com

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.