se incarca...

De ce ar trebui sa contractezi un credit online Extra Simplu

Creditele de nevoi personale sunt pentru foarte multi dintre noi o solutie financiara pentru cheltuielile care parca nu se mai termina. In conditiile in care conteaza atat de mult sa ai un ajutor pana la urmatorul salariu, imprumuturile online au capatat amploare. Nici nu este de mirare, avand in vedere avantajele pe care le au, vis a vis de celalalte tipuri de credite, oferite de catre banci: 

 • Accesibilitate

 

In primul rand, creditele online sunt preferate celorlalte datorita accesibilitatii lor. Ele pot fi contractate de oriunde, atata timp cat exista conexiune la Internet. Aplicatiile pentru un astfel de credit se pot depune din fata unui calculator, de pe telefon, de pe laptop si de pe orice alt gadget de acest tip. In plus, daca navigarea in online nu este punctul tau forte (desi formularul Extra Simplu este mai mult decat intuitiv!), ai optiunea de a contracta creditul telefonic, astfel ca unul dintre operatorii nostri vor introduce datele tale, in vederea inregistrarii cererii.

In plus, creandu-ti un cont online pe site-ul nostru, iti poti verifica oricand balanta, pentru a stii exact care este suma de bani pe care ai rambursat-o deja si care este restul de plata, putand totodata sa vizualizezi intreg istoricul de credite Extra Simplu, in cazul in care ai apelat la noi de mai multe ori.

 

 • Documentatie minimala

 

Un alt motiv pentru care clientii nostri se intorc la noi pentru a ne solicita ajutorul este ca solicitam o documentatie minimala. Aceasta cuprinde: o copie a actului de identitate si un extras de cont necesar viramentului bancar. Spre deosebire de alte institutii care ofera credite si care solicita un intreg dosar de documente, la Extra Simplu nu punem accent pe partea birocratica. Cazurile exceptionale, in care solicitam si anumite acte doveditoare sunt doar pentru a putea sa gasim cea mai buna solutie pentru a evita indatorarea excesiva a celor care au deja pe rol un alt credit. Vestea si mai buna este ca documentele se pot trimite online, la adresa noastra de e-mail!

 

 • Rapiditate

 

Microcreditele Extra Simplu sunt extrem de utile pentru rezolvarea cheltuielilor urgente, pentru ca termenele de acordare sunt foarte scurte. Rapiditatea ce caracterizeaza acordarea creditelor online constau in faptul ca incercam sa iti oferim banii pe care i-ai solicitat in maxim 2 ore de la semnarea contractului. In functie de banca al carui client esti, banii iti vor intra in maxim 2 zile lucratoare.

 

 • Flexibilitate

 

Creditele Extra Simplu au conditii de acordare flexibile, ceea ce reprezinta inca un motiv sa le soliciti. Exista 4 reguli pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi eligibil in obtinerea sumei de bani dorite: sa ai cetatenie romana, sa ai intre 18 si 75 de ani, o sursa stabila de venit cum ar fi salariul sau pensia, dar si sa detii un numar de telefon pe care sa te putem contacta pentru a stabili termenii imprumutului.

 

Este mai simplu decat te asteptai sa obtii un credit online? Nu degeaba ne spunem “ Extra Simplu”!

 

Sursa iamginii: https://www.techlicious.com

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.