se incarca...

Tips-uri financiare pentru millenials: cum sa economisesti bani la festivalurile muzicale

 

Vacanta de vara este scurta, asa ca trebuie sa te bucuri de ea pe deplin. Pentru ca te afli la varsta la care dorinta de distractie este mare, insa probabil ca resursele financiare sunt limitate, ia in considerare cateva tips-uri de care sa tii cont daca vrei sa te distrezi fara sa cheltui prea mult, mai ales atunci cand vrei sa mergi la numeroasele festivaluri muzicale organizate vara.

 

1.Ia cu tine doar o mica parte din bani si lasa acasa cardul de credit. Daca te limitezi doar la banii pe care ii ai la tine, vei fi automat mai selectiv cu cheltuielile si este mai putin probabil ca vei irosi banii pe lucruri inutile ori mai putin importante.

 

 1. Impacheteaza niste sandvisuri inainte sa pleci de acasa pe care le consumi in calatoria ta. Daca festivalurile se intind pe parcursul a mai multor zile, poti lua cu tine mai multe alimente neperisabile, bauturi si gustari. Astfel, suma de bani cheltuita va fi mult mai mica decat daca ai servi masa la restaurante.

 

 1. Fa voluntariat. O modalitate excelenta de a participa la festivalurile, targurile si alte evenimente organizate pe parcursul verii este sa te oferi voluntar sa ajuti la pregatirea lor. Voluntarii primesc, de regula, acces liber la aceste evenimente, beneficiind chiar si de alte avantaje, cum ar fi mancare gratuite, experiente de culise etc.

 

 1. Planifica lucrurile pe care vrei sa le vezi si care nu necesita bani pentru vizitarea lor. De asemenea, cauta informatii pe Internet despre activitatile de care te poti bucura in timpul vacantei, fara sa fie nevoie sa platesti.

 

 1. Nu cumpara prea multe suveniruri. Desi este tentant sa iti cumperi tricouri, sepci, sau alte obiecte de la bazarurile din locurile in care se desfasoara targurile si festivalurile, trebuie sa stii ca acestea au preturi destul de mari. Alege doar un singur obiect pe care sa il pastrezi ca amintire, iar asta nu se va resimti in bugetul tau.  

 

Distractiile verii nu trebuie sa te lase fara economii. Tinand cont de aceste sfaturi inteligente, poti sa iti petreci vacanta intr-un mod placut, fara sa chetui prea mult. In plus, daca ai nevoie de un ajutor financiar, ExtraSimplu ofera credite fara garantii, pe termen scurt!

 

Sursa: https://cdn.gobankingrates.com

 

 • Telefon:

  Suport Clienti:

  0757.039.800 (nr. cu tarif normal)

  0784.777.444

 • Email:

  salut@extrasimplu.ro
 • Program de lucru cu publicul:

  Luni - Vineri

  09:00 - 18:00

 • Adresa de corespondenta:

  - NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL -

  Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1, București

 • Reclamatii:

  Pentru reclamatii privind modul de lucru cu operatorii nostri va rugam sa ne scrieti la adresa de mail:reclamatii@extrasimplu.ro

 • Protectia datelor:

  Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal procesate de catre IFN Extra Finance S.A. ne puteti contacta la adresa de e-mail:protectiadatelor@ifnextrafinance.ro sau telefon 0786.124.806.